spilforslag JAVIER SORIANO / AFP

VM 2022 Spil

Danmark røg ud af VM og sådan som det danske hold har spillet, så vil de ikke blive savnet. Kampen mod Australien var forfærdelig og Hjulmand og de danske spillere må ikke have sovet mange timer i løbet af natten. Nuvel, livet og VM går videre og imens de danske drenge er på vej hjem, så skal vi videre med spilforslag.

Canada v Marokko

Det handler om stolthed og værdighed for Canadierne, da de mistede ethvert håb om at nå knockoutfasen i turneringen med deres seneste nederlag mod Kroatien hvor de tabte 4-1.


Marokko har derimod al mulig grund til at gå ind til dette opgør med maksimalt engagement i at tage alle tre, da de i øjeblikket ligger på 2. pladsen, og en sejr her ville garantere dem at komme ombord på toget til knockout-fasen.

Rent motivations spilforslag her, hvilket er et parameter, når man skal vælge et godt spilforslag. Odds 1.87 ved bet365 for dette spilforslag.

spilforslag

Costa Rica v Tyskland

En kamp, som Tyskland skal vinde, hvis de skal gå videre til næste runde, da de ikke kan slutte først, men håber, at Spanien slår Japan, og at de så vinder denne kamp. Det samme kan siges for Costa Rica, som en sejr går videre, og selv endda med en uafgjort såfremt Spanien slår Japan.

At spille på Tyskanland giver ingen værdi, så vi går efter et mere realistisk scenario. Tyskland presser og presser. Navas står en super kamp og Tyskland vinder(måske) en snæver sejr til sidst. Taber de med to mål, så får vi pengene retur. Odds 2.85 ved bet365 for dette spilforslag.

spilforslag

Spanien v Japan

Japan havde chancen for at komme med i knockoutfasen i turneringen i sidste runde, men det tog er kørt, og det er næsten umuligt at se dem gøre noget særligt mod Spanien, der realistisk set er et bedre hold på alle områder, og som ikke burde få mange problemer her. Mange ting kan ske i fodbold og vi tror på en livlig kamp hvor Japanerne vil bide fra sig. Odds 2.60 ved bet365 for dette spilforslag.

spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig