spilforslag FRANCK FIFE / AFP

FRANKRIG v POLEN VM SPILFORSLAG

Dato og tid: Søndag den 4.dec kl.16.00

Sted: Al Thumama Stadium (Doha)

Frankrig og Polen havde forskellige veje til knockoutrunderne i Qatar 2022, hvor Les Bleus havde booket deres ottendedelsfinaleplads med en kamp til overs, mens Polen lige akkurat kom med toget.

Et 2-0-nederlag til Argentina onsdag aften efterlod Polen uden chance for at selv afgøre deres skæbne og de måtte håbe på hjælp fra Saudi Arabien. Det fik de, da Saudi-Arabien scorede et sent mål og sørgede for, at kampen endte 2-1. Polen sluttede dermed på andenpladsen i gruppe C bag Argentina i kraft af en lidt bedre måldifference.

Frankrig tabte i mellemtiden 1-0 mod Tunesien, hvor træner Didier Deschamps havde givet de fleste af sine nøglespillere hvile i bevidstheden om, at hans VM-hold formentlig ville ende øverst i gruppen.

Nu skal Franskmændene dog igennem en kamp mod Polen og ifølge oddsene for VM ottendedelsfinalerne burde det være en let sag for Frankrig Men knockout-fasen har en tendens til at levere dramatik, og det bliver måske ikke så let, som Frankrigs odds 1.28 på sejr antyder.

Kylian Mbappe vender sandsynligvis tilbage til Frankrigs startopstilling efter at have fået hvile mod Tunesien. Mbappe har uden tvivl været den bedste spiller i turneringen indtil videre og er blandt favoritterne til at vinde både den gyldne bold og den gyldne støvle, da han allerede har scoret tre mål.

Karim Benzemas fravær på grund af en skade betyder, at Olivier Giroud er trådt ind i billedet. Giroud fik en del kritik for sine kampe foran mål i Rusland 2018, men Mbappe nyder at spille med veteranen og det ser ud til, at de får det bedste ud af hinanden. Mbappe er naturligvis favorit til at score det første mål til 4.00 hos bet365, og hans odds på 2.05 for at score til enhver tid er også et godt spilforslag.

Polens manglende måltrussel er åbenlys – på trods af tilstedeværelsen af den geniale Barcelona-angriber Robert Lewandowski som scorede i deres sejr over Saudi-Arabien, men missede et straffespark i det uafgjorte resultat mod Mexico.

Det er derfor svært at se dem bekymre Frankrigs forsvar, selv om det er værd at bemærke, at de forsvarende mestre endnu ikke har holdt et clean sheet i Qatar 2022, hvilket måske bekymrer Deschamps.

Frankrig til at vinde til nul til 1.83 hos bet365 er nok den bedste måde at bakke de stærke favoritter i VM ottendedelsfinalerne på i dette spil. Frankrig har nok ildkraft til at blæse Polen ud af banen, som er nået til knockoutfasen ved VM for første gang siden 1986, hvor de blev slået 4-0 af Brasilien.

En lignende målscore er ikke udelukket her, da Mbappe har været i topform og synes at have sit fokus på at sikre, at Les Bleus beholder deres VM krone.

Vores Spilforslag

Vi tror at Frankrig kommer ud med kanonerne og går til pause med en føring og udbygger den i en spænende kamp.

Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig