Dagens Spilforslag PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Kan Ronaldo Og Co. Komme i Ottendedelsfinalen?

Portugal v Schweiz Spilforslag

I den sidste ottendedelsfinale tager Portugal imod Schweiz i et europæisk derby. Begge hold har haft en fantastisk start på deres VM-kampagner og mange havde ikke forventet, at schweizerne ville gå videre fra deres gruppe. Især ikke efter deres nederlag til Brasilien og uafgjort mod Ghana. Men de viste sig stærke med en fremragende sejr mod et stærkt serbisk hold, og nu befinder de sig igen i knockout-fodbold.

Arsenal-midtbanespilleren Granit Xhaka har været et nøgleelement på dette schweiziske hold. Han er aggressiv, lidenskabelig, en god leder og har masser af evner. Han er definitionen på en midtbanegrafiker. Han vinder bolden og spiller bolden. Det lyder simpelt, fordi han gør det simpelt. Han er også i stand til at score mål. Han har en stav af en venstre fod, som han håber at kunne bruge til noget mod Portugal.

Hans modspillere i denne kamp er også gode til at presse med masser af aggressivitet. Især Bruno Fernandes. Vi kan godt se de to låse hornene i hinanden. Rivaliseringen mellem Arsenal og Man Utd vil skinne igennem.

Apropos Bruno Fernandes, han har været intet mindre end sublim indtil videre for Portugal. Han har scoret to gange og assisteret to gange, og han har skabt nogle vigtige øjeblikke i store kampe. Mod Uruguay scorede han et glimrende mål, inden han sendte et sent straffespark af sted i målet. Han har været deres klart bedste spiller. Hans land har brug for, at han leverer endnu en stor præstation mod Schweiz.

En anden mand, som de vil kigge på, er Cristiano Ronaldo. Med rygter om et skifte til det saudiarabiske hold Al Nasser kan dette være hans sidste chance for at spille på højeste niveau. Han har allerede erklæret, at det er hans sidste VM. Indtil videre har han været en smule under niveau for Portugal.

Han vil håbe på at vende dette og minde verden om, hvorfor han generelt anses for at være den største gennem tiderne. Når man sætter ham op mod Schweiz’ forsvarsspillere, ville man give ham en meget stor chance for at score.

Portugal vs Schweiz: Potentille opstillinger

Disse to hold har begge nogle exceptionelle spillere, men hvordan vil de stille op? Her er hvordan vi forventer, at de stiller op i denne vigtige kamp…

Portugal:

GK: Diogo Costa

RB: Diogo Dalot

CB: Pepe

CB: Rúben Dias

LB: Joao Cancelo

DM: Rúben Neves

DM: Otávio

CM: Bruno Fernandes

CM: Bernardo Silva

CF: Joao Felix

CF: Cristiano Ronaldo

Vi kan se portugiserne stille op med et hold, der minder relativt meget om det hold, der slog Ghana. Diogo Dalot får en startplads, efter at Nuno Mendes trak sig tilbage af personlige årsager. Cristiano Ronaldo bliver igen partner med Joao Felix på toppen.

Schweiz:

GK: Gregor Kobel

RB: Silvan Widmer

CB: Manuel Akanji

CB: Fabian Schär

LB: Ricardo Rodriguez

DM: Granit Xhaka

DM: Reme Frueler

RM: Xherdan Shaqiri

AM: Djibril Sow

LM: Ruben Vargas

ST: Breel Embolo

Schweiz vil holde sig tro mod det hold, der slog Serbien, og vil forsøge at skade Portugal på samme måde. Breel Embolo vil forsøge at skabe et samarbejde med Shaqiri for at sikre dem en plads i ottendedelsfinalen.

Spilforslag Portugal v Schweiz

Vi kan se denne gang gå Portugals vej. Schweiz har meget at være stolte af, men deres turnering vil få en ende i hænderne på en overlegen modstander, så vores spilforslag bliver således:

spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig