spilforslag Geoff Caddick / AFP

Spilforslag til Wales v Iran

Dato og klokkeslæt: 25.november kl.11.00

Spillested: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)

Wales var lidt flade i deres første VM-kamp i 64 år og havde svært ved at komme i gang i første halvleg mod USA, før et straffespark fra Gareth Bale sikrede dem en del af udbyttet.

Forsvarsspilleren Neco Williams afslørede senere, at han havde spillet kampen efter at have fundet ud af, at hans bedstefar var død, og den walisiske trup havde samlet sig omkring den unge mand for at støtte ham.

Realistisk set vil Wales have udpeget denne gruppekamp mod Iran som deres bedste chance for at få den sejr, som de sandsynligvis har brug for, hvis de skal sikre sig en plads i knockout-fasen ved VM.

Rob Page sendte angriberen Kieffer Moore ind i halvlegen mod USA, og målmanden gjorde en stor forskel og skabte en platform for sit holds angreb. Moore vil helt sikkert komme ind på holdet til denne kamp for at yde den vigtigste støtte til Bale i den sidste tredjedel. Bale vil dog igen holde nøglen i hånden. Den tidligere Real Madrid-superstjerne spillede ret dårligt mod USA, måske på grund af manglende kampform, men han leverede alligevel det afgørende øjeblik, da han scorede udligningen for sit hold, hvilket underbygger hans status som deres talisman.

Iran vil have blandede følelser over deres præstation i nederlaget til England. De blev spillet ud ad banen rent resultatmæssigt med et 6-2 nederlag men omvendt så tror vi ikke at de forventede at score to gange.

Stjerneangriberen Mehdi Taremi scorede begge mål, og han har været i fin form hele sæsonen og har scoret fem Champions League-mål for Porto. Han kunne være en potentiel målscorer i kampen her.

Mål synes at være et godt bud her. Wales skal være mere ambitiøse i angrebet efter en sløv præstation mod USA, mens Taremis dobbeltmål viste, at Iran selv udgør en stor trussel. De 2.50 hos bet365 for over 2,5 mål er værd at vurdere, men Wales er fortjent favoritter i gruppe B-spiloddset for 2. spilledag 2 her.

Odds 2.15 hos bet365 for en Wales-sejr er i sig selv en fornuftig værdi, men hvis man tilføjer over 1,5 mål for at gøre det til et kombinationsspil, stiger prisen til mere generøse 4.00. Wales til at vinde med begge hold til at score er et andet alternativ, der tilbydes til 5.50.

Spilforslag

Iran viste at de kan score mod et tophold og i den her kamp, der skal de frem og helst gerne vinde. Wales kan gøre det bedre end deres første kamp og mon ikke Bale får scoret igen. Fine odds på mindst 3 mål