spilforslag FRANCK FIFE / AFP

Frankrig v Marokko

Kommer Der Endnu En Overaskelse?

Dato og tid: 14.Dec, 20.00

Spillested: Al Bayt Stadium (Al Khor)

VM-favoritterne Frankrig tager imod Marokko i den anden semifinale i Qatar 2022, hvor det nordafrikanske hold fortsat bærer hele kontinentets håb på sine skuldre. Det er første gang, at Marokko og Frankrig står over for hinanden ved VM.

Marokko har allerede skrevet historie ved at blive det første afrikanske hold til at nå semifinalen ved VM, selv om det krævede forlænget spilletid for at slå Cristiano Ronaldo og Portugal sidste gang. Deres vej til de sidste fire er bygget på defensiv modstandsdygtighed, eftersom de kun har lukket et mål ind i turneringen, og det var et uheldigt selvmål. Så selv om oddsene for VM-semifinalen tyder på, at dette skulle være let for Frankrig, bliver det næppe så ligetil for Les Bleus.

De forsvarende mestre Frankrig slog England ud i sidste runde, hvor Olivier Girouds hovedstød blev afgørende, da Three Lions kaptajn Harry Kane missede en sen chance for at udligne fra straffesparkspletten.

Det har ikke været det mest overbevisende titelforsvar fra Didier Deschamps og hans hold. De blev slået 1-0 af afrikansk modstand i form af Tunesien i gruppespillet – selv om de havde foretaget ændringer efter at have kvalificeret sig med to sejre ud af to – og de har endnu ikke holdt rent bord i turneringen.

Da Marokko har holdt rent i otte af deres seneste ni kampe, kan man roligt sige, at Frankrig ikke kommer nemt til målchancer, på trods af klasserkløften mellem parterne på papiret. Marokko må undvære Walid Cheddira, der så rødt i sidste runde, hvilket vil være et tab for dem. Der er også spørgsmål om centralforsvareren Romain Saiss’ form, som humpede ud mod Portugal.

I fire af Frankrigs fem kampe ved VM er der blevet scoret tre eller flere mål, og det er derfor fristende at forudse et underholdende opgør i denne kamp. Men semifinaler er normalt meget tætte, så 1.66 hos bet365 for under 2,5 mål virker som det bedste sted at starte.

Der kan også findes værdi på handicapmarkederne. Marokko +1 tilbydes til 2.37 hos bet365.

Der er dog et par gode muligheder for dem, der favoriserer Frankrig til at gå videre til finalen. Frankrig til at vinde med begge hold til at score er 4.33 hos bet365. Frankrigs forsvar er et svagt punkt, som Marokko kan udnytte, idet Theo Hernandez vikarierer for sin skadede bror Lucas på venstreback, mens Jules Kounde er midterforsvarer af fag, men har i stedet startet som højreback i hele turneringen.

Mbappe er den vigtigste mand for Marokko at bekymre sig om. Paris Saint-Germain-superstjernen fik en forrygende start i Qatar, men leverede en mere afdæmpet præstation mod England i sidste runde. Mbappe er stadig favorit til at vinde både den gyldne støvle og den gyldne bold, men det er Giroud, der i stedet fanger øjnene på markederne for alle tiders målscorere.

Giroud har haft et fantastisk VM – i modsætning til hans kampe i Rusland for fire år siden – og er 2.87 til at finde nettet mod Marokko på onsdag. Prisen på 8.00 for, at Giroud scorer et hovedstød, skiller sig også ud i betragtning af angriberens dominans i luften.

Vores Spilforslag

Marokko har allerede vundet alles hjerter, men de vil med garanti gøre alt for at komme i finalen. De vil kæmpe med næb og kløer, og det får de brug for. Frankrig vil dominerer og det betyder frispark, målspark til Marokko og og få besøg ved det franske mål.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig