spilforslag Johann GRODER / EXPA / APA / AFP

Dagens Spilforslag ST. Johnstone v Hearts

Scottish Premier League – St Johnstone mod Hearts den 28/12/2022

Se kampen her: Viaplay

Hjemmeholdet chancer for en hjemmesejr begynder snart at falde, så her er en chance for at sikre dig den bedste odds pris nu. Hearts kaptajn og målmand Craig Gordon blev taget ud på en båre efter det 76. minut af lørdagens 2-2 uafgjort mod Dundee United, efter at være kommet i kollision med Dundee Utd’s angriber Steven Fletcher.

St Johnstone – værterne har ikke været i dårlig form på det seneste på hjemmebane, da de kun har tabt en enkelt gang på hjemmebane (1-2 Celtic) og vundet 3 kampe af de seneste 6 hjemmekampe. Med det faktum at Hearts ikke har deres vigtigste og bedste målmand, så kan St Johnstone udnytte dette og hente point på hjemmebane i dag.

Hearts – da Hearts er uden anfører Craig Gordon, vil Hearts stille med deres reserve målmand Ross Stewart som kun har spillet to gange i 2 sæsoner. Hearts’ udebaneform har heller ikke været alt for pålidelig, da de har tabt fire kampe i de sidste 7 udekampe, herunder 1-2 nederlag til bundklubben Ross County og har lige spillet uafgjort 2-2 mod Dundee United.

I de seneste seks indbyrdes opgør mellem St Johnstone og Hearts har begge hold vundet to gange, 2 uafgjorte og tabt en gang hver. Derudover, så har St Johnstone i de seneste tre hjemmekampe mod Hearts haft en bedre statistik med en sejr, 2 uafgjorte og ingen nederlag.

Spilforslag

St Johnstone’s hjemmebanestatistik mod Heart er fortsat ret stærk i de seneste år, og Hearts har som sagt ikke deres kaptajn og vigtige målmand med til kampen, så vi tror mere på hjemmeholdet end hvad Oddset antyder. De modige går efter sejren til odds 3.30 men 1.70 på at hjemmeholdet får point er godkendt.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig