CARL RECINE / POOL / AFP

Spilforslag til England v USA

Dato og tid: Fredag 25.nov 20.00

Spillested: Al Bayt Stadium (Al Khor)

England var blandt de mest imponerende hold i den første runde af VM-kampene. Deres 6-2-sejr inkluderede et dobbelt mål af Bukayo Saka, mens indskiftede Jack Grealish også scorede.

Jude Bellingham headede åbningsmålet ind for Three Lions, og han leverede en stjernepræstation på midtbanen, hvilket retfærdiggjorde hans valg sammen med Declan Rice på midten af banen. Manager Gareth Southgate havde måske foretrukket Kalvin Phillips, hvis Manchester City-spilleren havde været i stand til at komme sig over et skulderproblem i tide, men Bellinghams navn er nu indgraveret på holdkortet.

USA startede stærkt mod Wales, men blev bragt bagud på grund af Bales straffespark, og USA’s håb om at komme videre afhænger nu sandsynligvis af, om det lykkes at undgå et nederlag mod Three Lions. Skaderne til Weston McKennie og Yunus Musah i åbningskampen var dog et slag, og det er endnu uvist, om de bliver raske i tide til at spille en rolle i dette opgør.

England er stærke favoritter i oddsene for VM Gruppe B kampdag 2 ved VM, så det er nødvendigt at dykke lidt dybere ned for at hente værdi fra markederne til denne kamp. Southgate vil håbe på, at hans hold er bedre defensivt i denne kamp, men deres svaghed kan give en åbning for USA’s hold.

Spilforslag

England vinder med begge hold til at score ser ud til at være en god mulighed til en pris på 3.50 hos bet365.

Kaptajn Harry Kane var ikke blandt målscorerne mod Iran, men vinderen af Golden Boot fra Rusland 2018 er stadig en stærk værdi på markedet for målscorere til enhver tid til en god pris på odds 2.05 hos Bet365.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –