spilforslag Orlando SIERRA / AFP

Argentina v Mexico

Dato og tid: Lørdag 26.nov, 20.00

Spillested: Lusail Iconic Stadium (Lusail)

Argentina så ud til at være på vej mod en komfortabel sejr i deres åbningskamp, da Lionel Messi scorede deres første mål ved VM fra straffesparkspletten, og holdet fik tre scoringer annulleret for offside.

Men de kollapsede på sensationel vis efter pausen, da Saudi-Arabien scorede to flotte mål og fuldendte et fantastisk comeback i en 2-1 sejr, hvilket fik de sydamerikanske mestre til at gå i stå.

Oddsene for gruppe C havde Argentina som storfavoritter til at blive vindere af puljen, men de står nu over for en svær opgave for at kvalificere sig til næste runde. Tidligere har hold dog tabt deres åbningsrunde og er kommet sig og nået finalen eller endda vundet VM, så håbet er ikke ude for Argentina.

Træner Lionel Scaloni skal måske genoverveje et forsvar, der på papiret så godt ud, men som Saudi-Arabien fik totalt snydt. I angrebet scorede Messi ganske vist fra pletten, men Paris Saint-Germain-superstjernen befandt sig ofte i udkanten af spillet i stedet for at være i centrum af begivenhederne.

Argentina kan glæde sig over en dominerende statistik over Mexico. Ikke alene triumferede de over Mexico, da de mødtes ved VM i 2010, Argentina har også vundet tre venskabskampe i træk mod deres næste modstander uden at indkassere et eneste mål i nogen af disse tre kampe.

Mexicos manglende scoringer mod Polen i deres første kamp i gruppe C gjorde holdets problemer tydelige. Med stjerneangriberen Raul Jimenez, der stadig ikke er i topform efter den forfærdelige hovedskade, han pådrog sig i Premier League for Wolves, mangler Mexico en skarphed i den sidste tredjedel. Jimenez kom fra bænken mod Polen, men angriberen er måske klar til at starte i denne kamp, hvilket ville forbedre Mexicos angreb.

Argentina er storfavoritter i oddsene for VM gruppe C på 2. spilledag, men det er svært at give dem ret, når man tænker på, at de tabte til Saudi-Arabien i tirsdags.

Odds 2.37 hos bet365 for Mexicos dobbeltchance ser ud til at være en solid mulighed, mens 1.72 på tilbuddet for under 2,5 mål i kampen er et andet stærkt valg at overveje til denne gruppe C-kamp.

De, der har tillid til, at Argentina vil komme tilbage, vil naturligvis falde for Messi som målscorer. Han er 2.10 hos bet365 til at score når som helst mod Mexico.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –