spilforslag JUNG YEON-JE / AFP

Tunesien v Australien

Dato og tid: 26 nov, 11.00

Spillested: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)

Støttet af mange af deres passionerede tilhængere, der har taget den korte tur til Qatar fra Nordafrika – samt de titusindvis af udlændinge, der bor i denne del af verden – kæmpede Tunesien sig til et hårdt fortjent point i deres første gruppekamp mod Danmark.

Men hvis de har håb om at nå knockout-fasen i turneringen for første gang i deres historie, skal de sandsynligvis slå Australien på lørdag, før de kan afslutte deres gruppespil mod Frankrig.

Målene har altid været det største problem for Tunesien, og chancerne var få mod Danmark, og der er udsigt til endnu et tæt opgør, når Tunesien møder Australien næste gang. Tunesien har kun vundet én af deres seneste 15 kampe ved VM, så det er svært at satse på dem i oddset for gruppe D kampdag 2, selvom de af bookmakerne her anses for at være favoritter.

Tunesien har kun tabt til Brasilien, siden deres nye træner tog over i starten af året, så de er svære at slå. Tunesiens kaptajn Msakni Youssef var deres “stjerne” mod Danmark, og hans hold vil igen søge inspiration hos ham, men Wahbi Khazri er deres bedste håb om at score ved dette VM. Khazri, der har scoret 24 mål for sit land, fandt nettet to gange ved det seneste VM og ser ud til at være et fornuftigt valg til et odds på 3.60 hos bet365 for dem, der forventer, at Tunesien kommer til tops.

Australien tog en overraskende føring mod Frankrig, men kvaliteten af de forsvarende mestre viste sig hurtigt, da Kylian Mbappe inspirerede dem til en 4-1 comebacksejr. Alligevel vil Graham Arnolds mandskab have en vis selvtillid fra det faktum, at de gik på tå mod en af favoritterne til at løfte trofæet i næste måned.

Socceroos har været ude i gruppespillet ved de seneste tre besøg ved VM, men deres chancer for at nå ottendedelsfinalerne synes bedre denne gang. Arnolds mandskab viste nok til at antyde, at de kan få et positivt resultat på lørdag, så Australiens dobbeltchance appellerer til 1.70 hos bet365.

Til 1.66 hos bet365 synes under 2,5 mål at være meget sandsynligt, og 3.00 på under 1,5 mål er også fristende. Der er faktisk en rimelig chance for, at Tunesien spiller uafgjort for anden gang i træk til en pris på 3.25.

Men et andet godt bet vil være uafgjort til pausen. Begge hold må og skal være påpasselige og det vil sikkert give en låst begyndelse på kampen.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig