Spilforslag WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

Spilforslag til Frankrig v Danmark

Dato og tid: Lørdag 26.nov, kl.17.00

Spillested: Stadion 974 (Doha)

Det ser ikke ud til at have forstyrret Frankrig alt for meget, da Ballon d’Or-vinderen Karim Benzema måtte udgå fra VM pga en skade. Mbappe strålede i deres 4-1-sejr over Australien – selv om han på en eller anden måde missede et åbent mål fra tæt hold – mens Benzemas afløser Olivier Giroud blev dobbelt målscorer.

Frankrig og Danmark er velkendte fjender, der mødtes i Nations League tidligere i 2022, og de har spillet meget mod hinanden i løbet af de seneste par år. Faktisk mødtes de ved det seneste VM, hvor danskerne holdt de senere vindere af Rusland 2018 nede på en målløs uafgjort kamp.

Selv om ingen kan tvivle på det talent, som Frankrigs træner Didier Deschamps råder over, blev hans holds svagheder afsløret af Danmark under Nations League-kampagnen i sommerens løb. Danmark vandt begge møder mellem holdene med store spørgsmål til Deschamps som træner.

Men mens Danmark af mange blev tippet som potentielle dark horses til titlen i Qatar 2022, havde de det svært i deres første gruppekamp, da Tunesien holdt dem nede på et målløst uafgjort resultat. Danmark har faktisk spillet uafgjort i hver af deres seneste fire kampe ved VM, og det ville være et fornuftigt resultat for dem forud for en sidste kamp mod Australien, som kan vindes, og dermed er kvalifikationen stadig i deres hænder.

Frankrig bør på papiret have for meget kvalitet til Danmark, men sådan virker fodbold nu om dage slet ikke. Igen, se bare på Argentina og Tyskland. Danmark har allerede vist at de kan slå Frankrig, så hvorfor kan de ikke gøre det igen? Som udgangspunkt er X2 et fint udgangspunkt for kampens resultat, som hos bet365 giver 1.90.

Odds 5.00 for uafgjort/uafgjort på HT/FT-markedet hos bet365 er også meget fristende. Dette væddemål er landet i fire Danmarkskampe i træk ved VM, så den udbudte pris virker for stor. Giroud så skarp ud mod Australien, og med Henrys målrekord i sigtekornet er det værd at satse på 3.10 for at finde nettet på et hvilket som helst tidspunkt.

Set med danske øjne, så giver dette odds meget fint mening. Danmark må og skal ikke tabe her og det er bestemt muligt at vi render ind i en kamp med stærk defensiv fokus, så få mål.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig