● Hvornår? Søndag den 27. november, 14:00

● Hvor? Al Thumama Stadion

● Seneste resultat: Belgien 1-0 Marokko, VM 1994

Belgien er ved at være i slutningen af sin “gyldne generation”, og det begynder at vise sig. Hvis du så deres åbningskamp mod Canada, kunne man se, at belgierne måtte kæmpe sig til tre point.

Inden kampen var Belgien store favoritter, men på banen kunne man have troet noget andet. Canada dominerede, især i første halvleg.

Canada forspildte et par chancer, hvor Alphonso Davies’ straffespark stod frem som den største mulighed. Mange ville have satset på, at Davies skulle omsætte straffesparket, men Thibaut Courtois var på plads og holdt kampen på 0-0.

Før pausen så var Michu Batshuyai vaks og bragte Belgien i front. Det var meget imod spilforløbet, men sådan er fodbold. Hvis man ikke udnytter sine chancer, skal man forvente at blive straffet.

Næste udekamp for Belgien er mod Marokko, som vil være mere end tilfredse med deres 0-0 uafgjort mod Kroatien.

Marokko er kendt for at slå hold på kontra og det var også spilplanen i deres åbningskamp, og man må sige, at det virkede. De holdt finalisterne fra 2018 på afstand og tillod dem kun at ramme målet to gange i en meget tam affære.

Næste gang håber de på at slippe væk med mere end blot et point, men de vil have et erfarent belgisk hold med vind i sejlene, der vil forsøge at stoppe dem.

Vores Spilforslag

Marokko viste fremragende modstandsdygtighed i deres åbningskamp, men Belgien vil skabe flere problemer end Kroatien.

Det får os til at vælge Belgien som vores vindere i denne omgang. Vi tror ikke, at de vil blæse Marokko væk, men de vil gøre nok til at sikre sig point og bestille en plads i ottendedelsfinalen.