Dagens Spilforslag Franck FIFE / AFP

Spilforslag til Kroatien v Canada

● Hvornår? Søndag den 27. november, 17:00

● Hvor? Khalifa International Stadium

Kroatien og Canada har aldrig mødt hinanden i en stor turnering, og indsatsen i denne kunne ikke være højere. At Kroatien kun fik uafgjort i deres åbningskamp betyder, at de er nødt til at vinde denne kamp for at kunne gå videre, men det samme gælder for Canada.

Kroatien chokerede alle tilbage i 2018, da de gik hele vejen til finalen, men siden da er deres trup kun blevet svagere.

Stjernespillere som Luka Modric og Ivan Perisic er blevet betydeligt ældre siden sidste turnering. Selvom de to stadig spiller på højeste niveau, kan man sige, at de begge er faldet i form siden 2018.

På trods af dette mener vi stadig, at Kroatien har nok kvalitet til at kvalificere sig. Dette bliver højst sandsynligt det sidste VM for elite-midtbanespilleren Luka Modric, hvilket vil give ham endnu mere motivation til at føre sit hold til succes i sin ‘sidste dans’.

De vil blive sat på prøve af et beslutsomt Canada-mandskab, som var uheldige med at tabe mod Belgien. Canadierne vil være mere end klar til at møde Kroatien, og manager John Herman mener, at hans hold helt sikkert kan vinde denne kamp.

Det er meget dristige ord fra den canadiske chef, men vil hans hold være i stand til at slå de kroatiske ræve? Oddsene for 2. spilledag i gruppe F har Kroatien som stabile favoritter til 2.10, mens deres modstandere står til 3.60.

Oddset er blevet væsentligt forbedret i Canadas favør efter deres imponerende indsats på kampdag 1. og vores betting ekspert har da også fundet en vis værdi til denne kamp

Spilforslag

● Canada vinder: 3.50

Vi kan se denne kamp gå Canadas vej. Det var en inspirerende start for Canada, og deres europæiske modstandere har ikke den samme styrke som før. Holder Canada samme tempo og rammer bare lidt mere held på dagen, så vinder de denne kamp.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig