Spilforslag Kenzo Tribouillard / AFP

Canada – Marokko Spilforslag

● Hvornår? Torsdag den 1. december kl. 16.00

● Hvor? Al Thumama Stadion

● Seneste resultat: Marokko 4-0 Canada, oktober 2016 (Internationale venskabskampe)

I den anden finalekamp i denne vanskelige gruppe møder Marokko et hold, hvor tæppet allerede trukket væk under Canada efter deres 4-1 nederlag til Kroatien. Det har været en skuffende turnering for Canada og på trods af en flot præstation mod Belgien i deres åbningskamp, kunne de ikke få point med hjem.

Dermed har de ikke andet end stolthed at spille for. Som vi tidligere har nævnt, vil dette være sidste mulighed for mange af disse spillere til at spille VM-fodbold, så de vil helt sikkert forsøge at sige farvel på den rigtige måde.

Det hold, der står i vejen for et elegant farvel, er Marokko. Marokko har været helt fænomenalt indtil videre, de har chokeret os alle sammen. Især med deres seneste resultat. De var i stand til at slå 2018-semifinalisterne Belgien med relativ lethed, hvor den afrikanske nation var langt hen ad vejen var det bedste hold.

En mand, der fortjener særlig ros, er Chelsea-fløjen Hakim Ziyech. Han har været usædvanlig god i denne turnering; han har slået spillere; skabt chancer og hævet niveauet for spillerne omkring ham. Han har været afgørende, og han skal fortsætte denne form for at se sit holds kvalitet vokse.

Spilforslag

Vi kan se dette blive en kamp fra start til slut være fuld af liv og mål. Canada har intet at tabe, så de vil smide alt frem på at score mål men samtidig så vil de åbne sig op bagud. Marokko skal holde sig inde i kampen, da et uafgjort resultat kan være nok, men de skal vinde for at være sikrer.

● Matchresultat: Marokko

● Over 1 mål

Odds: 2.75

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig