spilforslag FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

Spilforslag til Argentina – Saudi Arabien

Messi skal spille VM for sidste gang, og den rutinerede angriber er i god form på vej mod Qatar 2022, hvilket giver håb om, at han endelig kan vinde den største pris for Argentina. En lang ventetid på internationale hæderstegn fik en ende ved Copa America, så kan Messi og Argentina gå et skridt videre ved at løfte Jules Rimet-trofæet ved afslutningen af dette års turnering?

Oddsene for VM i gruppe C på kampdag 1 tyder på, at Argentina, der er to gange vindere af turneringen og røg ud i ottendedelsfinalen for fire år siden i Rusland, ikke kunne have håbet på en lettere åbningskamp. Saudi-Arabien er rangerende outsidere og tilbydes til odds 19.00 til at vinde dette opgør. Det bliver derfor en udfordring at finde værdi og spilforslag i VM gruppe C.

Argentina har vundet deres seneste fire kampe uden at indkassere et mål, herunder en 3-0 sejr på Wembley over europamestrene Italien i Finalissima-opgøret i sommer. Dette synes derfor at være et fornuftigt sted at starte for at satse på Messi og co. Bet365 tilbyder 1.57 for, at Argentina vinder til nul. 1.53 for Argentina til at vinde begge halvlege er en anden god mulighed, når man tager højde for den store klasseforskel mellem disse to hold, idet Saudi-Arabien ikke har nogen historik at tale om ved VM-turneringer.

Saudi-Arabien har kvalificeret sig til VM seks gange, men de er ikke kommet længere end gruppespillet siden deres debut ved USA 1994. For fire år siden rejste de dog i det mindste hjem med en sejr i bagagen, da de slog Egypten 2-1 efter nederlag uden mål til Rusland og Uruguay. Træner Herve Renard er en erfaren manager, der bringer stabilitet til Saudi-Arabien, og det forventes, at de vil være velorganiserede i Qatar, selv om de ikke giver meget håb i angrebet.

Vores Spilforslag til Argentina – Saudi Arabien

En kneben sejr er meget mulig, hvis Argentinas angreb klikker, så handicapmarkederne må være værd at tjekke ud fra VM gruppe C oddsene. Argentina -2 tilbydes til en god pris på 2.20 hos bet365, mens prisen 1.44 på Messi som målscorer når som helst til enhver tid er en anden mulighed at overveje til denne kamp.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag.