Spilforslag NELSON ALMEIDA / AFP

Brasilien – Serbien

Hvornår? Torsdag, 24. november kl. 20:00

Hvor? Lusail Stadion

● Seneste resultat: Serbien 0-2 Brasilien, VM 2018 gruppespil

Dette er en kamp, der vil vække opmærksomhed hos mange i fodboldverdenen. Brasilien tager imod Serbien. Brasilien er favoritter til at gå hele vejen, og mange sætter penge på, at det sydamerikanske hold vinder det hele.

De har en helt utrolig trup, der går ind i denne turnering. Hvis du ikke er bekendt med den, så lad os at kigge på den.

I målmandsafdelingen er de forkælet for valgmuligheder med to af verdens bedste keepere i Ederson fra Man City og Alisson fra Liverpool. Begge byder på forskellige styrker og vil sandsynligvis begge blive brugt på et tidspunkt i turneringen.

Defensivt har de Chelseas midterforsvarer Thiago Silva, som vil blive parret med sin tidligere PSG-holdkammerat Marquinhos. Dette par er et af de bedste i vores tid og har bevist sit værd gang på gang. Eder Militao vil spille som højreback, mens Alex Telles vil spille på venstrekanten.

På midtbanen har de et væld af kvalitetsmuligheder. Manchester United-duoen Fred og Casemiro, som begge har imponeret i denne sæson. Liverpools Fabinho, West Hams Lucas Paqueta og Newcastle Uniteds Bruno Guimaraes! Alle disse spillere har været helt fænomenale i denne sæson.

På toppen har de:

● Antony

● Neymar Jr

● Gabriel Jesus

● Vinicius Jr

● Richarlison

● Raphinha

● Rodrygo Goes

● Gabriel Martinelli

● Pedro

De har en uvirkelig dybde i truppen, selv uden Roberto Firmino.

Vores Spilforslag til Brasilien – Serbien

Dette brasilianske hold vil være for meget for Serbien, de vil vise verden hvorfor de er favoritter og det kunne bliver slemt for Serbien. Vi tror på en stensikker sejr til Brasilien og manden der skal starte ballet er deres stjernespiller Neymar, som er en flittig måltyv. Med denne kombi får vi et flot spilforslag til fin værdi på odds 2.60

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM spilforslag her.