Spilforslag til Danmark – Tunesien

Spilforslag til Danmark – Tunesien

Så er det nu! VM står for døren og Danmark står overfor sin første kamp i form af Tunesien, som langt fra bliver en walkover. Vi har forsøgt at finde et godt spilforslag til denne spændende VM kamp.

Efter et godt EM hvor endestationen blev semifinalen, er Danmark endnu klar til en stor turnering i Qatar. Nations League succesen har uden tvivl forstærket det danske holds tro på egne evner, især med de to sejre mod verdensmestererne Frankrig. Vores chancer for VM succes er bestemt også styrket af, at Christian Eriksen, der kollapsede i en gruppekamp under EM 2020-slutrunden, er vendt stærkt tilbage til landsholdet.

At Eriksen stiller op for Danmark ved VM vil blive et af de mest følelsesladede øjeblikke i turneringen, og Manchester United-midtbanespilleren er i super god form. Han scorede i sin sidste Premier League-optræden, og det ville være vidunderlig, hvis han fandt nettet her. Eriksen til at score når som helst mod Tunesien er sikker på at være et populært spilforslag til en fristende pris på 3.50 hos bet365.

Spilforslag til Danmark – Tunesien

Træner Kasper Hjulmand kan trække på en erfaren spillertrup, herunder målmand Kasper Schmeichel og midtbanespilleren Pierre-Emile Højberg, som har haft en solid sæson med Tottenham.

Tunesien vil sandsynligvis mangle kvalitet i angrebet, selv om Wahbi Khazi har kampvindende evner på sine dage. Det nordafrikanske hold er med ved VM for sjette gang, men har aldrig været længere end til gruppespillet. Faktisk har de kun vundet to af deres 15 VM-kampe.

Danmarks kampe har en tendens til at være tætte. I deres Nations League-kampagne tidligere i år – hvor de sluttede på andenpladsen i en hård gruppe – blev der ikke scoret mere end tre mål i ingen af deres seks kampe. Under 2,5 mål kunne være et oplagt VM spilforslag til denne kamp, hvor det gælder om ikke at tabe den første kamp. Oddset for dette ligger på rimlige 1.72.

Spilforslag til Danmark – Tunesien

Danmark er forholdsvise store favoritter i VM gruppe D, hvor man kan få odds 1.45 på en dansk sejr. Ikke det helt store odds, men hvis man forestiller sig at Tunesien ikke score, så ser det anderledes spændende ud. De defensive kræfter er stærke hos Danmark, og de har kun ladet otte af deres seneste 11 modstandere score, og Tunesien vil næppe være en stor måltrussel her. Danmark vinder til nul kan man satse på til en meget fin pris på 2.10 hus bet365 til denne kamp.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag .