VM Spilforslag FACUNDO ARRIZABALAGA / POOL / AFP

Spilforslag til England – Iran

Kampstart: 21 Nov KL.14.00

“Its coming home” eller bliver det en overaskelse I kampen mellem de dyre Premier League drenge og de ukendte Iranske fodboldspillere? Vores Spilforslag til kampen er “short & sweet, da vi synes, at vi har fundet fin værdi.

Der er kaos i Iran, men på fodboldbanen skal England være på vagt over for Porto-angriberen Mehdi Taremi, som vil udgøre en trussel for Carlos Queiroz’ mandskab, selv om hans mandskab er middelmådig.

England er blandt favoritterne før turneringen, og en åbningskamp mod Iran bør være nemme tre point for Gareth Southgates mandskab, som er stærke favoritter i VM gruppe B. The Three Lions nåede til semifinalen sidste gang, men blev udkonkurreret af Kroatien i forlænget spilletid, hvorefter de gik et skridt videre, inden de led hjertesorg på hjemmebane ved at tabe mod Italien i straffesparkskonkurrence i Euro 2020-finalen for blot et år siden.

Harry Kane blev VM’s topscorer ved Rusland 2018 og kan få to gyldne støvler igen, da England har, hvad der ligner en relativt nem gruppe. Kane tager til Qatar efter at have haft en god start på Premier League-sæsonen og er god værdi til odds 2.10 hos bet365 til at score når som helst. Englands form har været broget siden EM, og de starter ofte langsomt ved turneringer.

Meget skal i hvert fald gå galt, hvis England ikke vinder denne kamp med et par overskydende mål. Riskoen for fiasko er dog altid til stede, når vi taler om England, og oftest er de deres egen værste fjende. Deres fans er enten nogen af de bedste, eller også er de nogen af de allerværste for holdet. Skulle holdet ikke kommer foran som planlagt, kan nervøsiteten spreder sig, også har vi balladen. Men sort på hvidt, og med et blik på Englands kvalitet på holdet, så skal de vinde, og det afspejles i vores spilforslag.

Spilforslag til England – Iran

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag.