spilforslag FRANCK FIFE / AFP

Spilforslag til Frankrig – Australien

Frankrig er blandt VM-favoritterne, og de starter deres VM rejse i Qatar 2022 mod outsideren Australien. Les Bleus står i 1.25 til at vinde denne VM gruppe kamp på trods af, at mestrene har haft svært ved at bakke op om deres succes ved de seneste VM’er.

Efter Frankrigs triumf på hjemmebane i 1998 var de faktisk forfærdelige fire år senere, da de som bekendt røg ud i gruppespillet efter at have fået et enkelt point uden at få scoret. Ganske vist blev de verdensmestrer for 4 år siden, men med Frankrig er man aldrig langt væk fra kaos.

Skader har også givet træner Didier Deschamps et hårdt slag, idet førstevalgsmidtbanespillerne Paul Pogba og N’Golo Kante mangler, hvilket har tvunget ham til at finde en ny formel på midten af banen.

Presnel Kimpembe, som forventedes at starte i midterforsvaret, er en anden fraværende med en skade for Frankrig. Ikke desto mindre vil et angreb med Kylian Mbappe og Ballon d’Or-vinderen Karim Benzema volde problemer for Australien, mens Aurelien Tchoumeni er en mere end dygtig backup for Pogba på midtbanen.

Socceroos er med ved deres femte VM i træk, men de gør normalt ikke meget indtryk ved slutrunden. Der er dog en vis spænding omkring en talentfuld gruppe under ledelse af en dygtig træner i Graham Arnold, hvor dette VM måske kommer for tidligt for den spændende Garang Kuol, der kommer til Newcastle i januar. Da fem af Australiens sidste syv landskampe har stået 0-0 ved pausen, har de helt sikkert den defensive modstandsdygtighed til at skabe frustrationer for Frankrig i denne åbningskamp i gruppe D.

Uafgjort-Frankrig til 3.75 hos bet365 virker derfor som et smart valg, mens 1.80 for Frankrigs sejr til nul er et fornuftigt alternativ hos samme bookmaker. Siden Les Bleus løftede VM i Rusland for fire år siden har de vundet 31 kampe, og 19 af dem er blevet vundet med et clean sheet.

Odds 1.95 for Benzema til at score når som helst er også udemærket, men det er også en anden god mulighed at overveje fra gruppe D-spiloddsene for kampdag 1. Med tanke på at Australiens sidste syv landskampe har stået 0-0 ved pausen, så prøver vi med under 3.0 mål Asian. Des at skulle der komme 3 mål i kampen, så får vi det mindste vores penge tilbage.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag