Spilforslag til Schweiz - Cameroun

Tips til Schweiz – Cameroun

● Hvornår? Torsdag 24. november, 10:00 GMT

● Hvor? Al Wakrah Sports Club

● Seneste resultat: N.A.

For første gang nogensinde skal Schweiz spille mod Cameroun på kampdag 1 i VM-gruppe G. De har aldrig stået over for hinanden og har derfor allerede skabt historie, inden der overhovedet er sparket til en bold. Til dette Spilforslag mellem Schweiz – Cameroun har kigget grundig på oddsene fra bet365.

Schweiz har nogle fænomenale talenter i deres rækker og nogle spillere i ulastelig form. Granit Xhaka har været en åbenbaring for Arsenal i denne sæson, han har endelig fundet den form, der fik Arsenal til at betale et beløb på £35 millioner for ham tilbage i 2016. Ikke alene skærmer han de fire bagerste godt af, han kommer også fremad og leverer mål og assists. Noget, som han helt sikkert vil forsøge at gøre for sit land.

Camerouns markante mand i Eric Maxim Choupo-Moting. Manden der er kendt for at have verdens bedste agent, da han har spillet for nogle elitehold i de senere år. Heriblandt PSG og nu Bayern München. Den 33-årige har scoret 6 og assisteret 2 i 10 Bundesliga-kampe i denne sæson. Han vil være talisman på dette hold.

På andre områder har Cameroun ikke meget kvalitet og vil få det svært, især mod et hold som Schweiz.

Vores Spilforslag til Schweiz – Cameroun

Vi kan godt se, at oddsene fra kampdag 1 er forkerte i denne kamp. Vi tror, at Schweiz ikke formår at sejre på kampdag 1 og i stedet får uafgjort. Camerouns angreb vil være dødbringende nok i pausen til at score mindst et mål, og Schweiz vil ikke have nok til at udkonkurrere dem. Oddset på en evt 1-1 uafgjort er stort, og dette bliver vores spil

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag.