Spilforslag INA FASSBENDER / AFP

Spilforslag til Senegal – Holland

Kampstart: 21 Nov KL.17.00

Spændende VM kamp venter os, så vores betting ekspert har haft travlt med at finde et VM spilforslag SenegalHolland. Netop Senegal blev ramt af et stort slag i weekenden før VM, da stjerneangriberen Sadio Mane blev skadet, da han spillede for Bayern München. Det er endnu uvist, om Mane er klar til at spille i deres åbningskamp, og hvis han er, om han kan præstere på sit sædvanlige høje niveau.

Senegal var kvartfinalist ved sin debut i 2002 og led et hjerteskærende exit i gruppespillet for fire år siden, da de blev elimineret ved hjælp af fair play-reglen. De ser ud til at have en rimelig chance for at gøre det godt igen ved at komme i ottendedelsfinalen denne gang, selv om meget afhænger af Manes form.

Senegal rejser til Qatar som regerende afrikanske mestre, og de har et fornuftigt forsvar anført af Chelseas midterforsvarer Kalidou Koulibaly, men de vil helt sikkert blive sat på en hård prøve af det hollandske angreb.

Holland formåede ikke at kvalificere sig til Rusland 2018, men de nåede til semifinalen i Brasilien 2014, fire år efter at de tabte i VM-finalen for tredje gang. Louis van Gaal er tilbage som deres træner, efter at veteranen er ved at komme sig fra prostatakræft.

Holland er i fin form, idet de er ubesejret i 15 kampe og har toppet deres Nations League. Mange tipper Holland som VM-mørkeheste, og odds 1.57 for, at de starter deres kampagne med en sejr mod Senegal, virker som god værdi hos bet365, når man tænker på, at Mane er tvivlsom på grund af en skade. Derfor kan odds 2.40 hos bet365 på at Depay scorer når som helst mod Senegal varmt anbefales som spilforslag. Depay til at score i en nederlandsk sejr er også en meget god matchkombi-mulighed her.

Memphis Depay er blevet nøglepersonen for Van Gaals mandskab på trods af, at han har fået minimal spilletid i Barcelona i løbet af kalenderåret. Depays internationale form har været strålende, idet angriberen har produceret 23 mål samt 10 assists i sine seneste 26 landskampe.

Spilforslag til Senegal – Holland

Holland er flyvende og skal vinde men de møder de regerende afrikanske mestrer, og lur mig ikke, om Sadio Mane når at blive klar. Han er i hvertfald med truppen og det er meldt ud, at han misser måske den første kamp. Han er vigtig, men Senegal ved godt hvor målet er, så begge hold finder vej til netmaskerne.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag.