Spilforslag Franck FIFE / AFP

Spilforslag til Spanien – Costa Rica

● Hvornår? Onsdag den 23. november 17.00

● Hvor? Al Thumama Stadium, Qatar

● Seneste resultat: Spanien 5-0 Costa Rica, november 2017

Verdensmestrene fra 2010, Spanien, tager imod Costa Rica i deres første udekamp i Qatar i hvad der burde være en rutinemæssig sejr. Spanien er måske svagere end de var i 2010, men de har stadig en meget anstændig trup.

De La Masia-producerede midtbanespillere Gavi og Pedri vil være hjertet på dette spanske hold. De vil begge forsøge at få en meget indflydelsesrig turnering. De vil begge få deres VM-debut.

Overskrifterne omkring det spanske landshold på vej ind i VM kommer fra fravær. Luis Enrique har udeladt to topspillere fra Premier League: David de Gea og Thiago Alcantara. Denne beslutning har forbløffet dem, der følger med i Premier league, da de begge har været i fin form i denne sæson.

Beslutningen om de Gea synes at være en taktisk beslutning, United-keeperen er ikke en moderne keeper. Han mangler de yngre keeperes evne til at spille fra bagkæden. Erik ten Hag har forbedret dette i United, men Enrique valgte alligevel Unai Simon, Robert Sanchez og David Raya.

Thiago Alcantara er klart faldet ned i hakkeordenen, men Spaniens midtbanemuligheder ser stadig meget stærke ud:

● Gavi

● Pedri

● Rodri

● Sergio Busquets

● Carlos Soler

● Marcos Llorente

● Koke

Ligesom Tyskland har de en utrolig god balance mellem ungdom og erfaring. 2010-vinderen Sergio Busquets er igen med i truppen, men hans indflydelse vil sandsynligvis komme fra omklædningsrummet, da Manchester Citys Rodri sandsynligvis vil starte.

Spanien er de overvældende favoritter til at vinde, men man kan aldrig afskrive Costa Rica. Tilbage i 2014 vil du huske, at Costa Rica toppede deres gruppe, der bestod af England, Italien og Uruguay. Derefter gik de videre og slog Grækenland i ottendedelsfinalen. Det var en af de klassiske VM-underdog-historier, og de vil håbe på at gentage det.

Vores Spilforslag til Spanien – Costa Rica

Spanien er et stærkt hold jovist men vi har vores tvivler om dette hold. De blæser aldrig rigtig deres modstander ud af banen og deres resultater i de sidste fem opgør hedder : 0-1, 2-1, 2-0, 0-1 & 2-2. Costa Rica bliver ikke en nem modstander og skulle Spanien løbe med sejren, så er det ok, så længe Costa Rica ikke taber med mere end tre mål.

Som sædvanlig kan du lade os vide dine valg ovre på Tvsportens Facebook-side, og bliv hængende for flere VM-odds!

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag.