VM spilforslag Tyskland Ina Fassbender / AFP

Spilforslag til Tyskland – Japan

● Hvornår? Onsdag den 23. november kl. 14:00

● Hvor? Khalifa International Stadium, Qatar

● Seneste resultat: 2-2, maj 2006

Tyskland og Japan har ikke mødt hinanden i en kamp siden helt tilbage i 2006! Det har været længe undervejs, at disse to hold skulle kæmpe mod hinanden, og snart får vi endelig lov til at se dem stå overfor hinanden igen.

For Tyskland er en sejr det eneste resultat, som de kan acceptere. At være i en gruppe med et andet tophold betyder, at man er nødt til at vinde de mindre opgør. Det er noget, som de kæmpede massivt med ved sidste VM.

Kombinationen af ungdom og erfaring i den tyske trup betyder, at de har en ideel balance med hensyn til energi. Toni Kroos vil uden tvivl være en af de helt store profiler, han har fortsat med at præstere på højeste niveau for Real Madrid og har bevaret sin plads. Han byder på kvalitet i opspillet, dræbende afleveringer og har endda et øje for mål.

Han vil blive suppleret på midtbanen af Bayern-duoen Jamal Musiala og Leon Goretzka, som begge er faste holdepunkter i Nagelsmanns München-mandskab.

Japan håber, at Takehiro Tomiyasu kan inspirere deres bagkæde til at holde Tysklands stærke frontlinje ude.

Vores Spilforslag til Tyskland – Japan

Vi kan godt se Tyskland vinde denne her, det er de simpelthen nødt til, men det er VM, og det er en meget ustabil turnering. Japan vil score et mål, men det vil ikke være nok til at besejre Tyskland, som vil løbe ud som 3-1 vindere på dagen. Bet365 har dette til odds 17.00

Vi kan også se Serge Gnabry komme på måltavlen, hvilket er 2.87.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag