spilforslag MARIANA GREIF / POOL / AFP

Spilforslag til Uruguay – Sydkorea

● Hvornår? Torsdag den 24. november kl. 14:00

● Hvor? Education City Stadium, Qatar

● Seneste resultat: Sydkorea 2-1 Uruguay, oktober 2018

Hvis du har fulgt med i vores VM-dækning på Tvsporten, så ved du, at Uruguay er vores dark horse spilforslag til at vinde VM. De er odds 51 til at gøre det, og vi mener, at de har en reel chance for at gå hele vejen. De er andenfavoritter til at toppe gruppe G, og de har en fremragende trup.

Vi siger det ofte, men en blanding af ungdom og erfaring er så værdifuld i knockoutkonkurrencer, og det har Uruguay.

I forsvaret har de Atletico Madrids midterforsvarer Jose Maria Gimenez, den tidligere Atletico-midterforsvarer Diego Godin og den unge Barcelona-forsvarer Ronald Araujo, som vil komme i spil i knockoutfasen, hvis Uruguay kommer videre.

På midtbanen har de Real Madrid-stjernen Fede Valverde, som var medvirkende til Real’s 14. UCL-triumf og tilbyder uvurderlig alsidighed. Han kan bruges på den centrale midtbane, som back og på højre flanke.

De har også Rodrigo Bentancur fra Spurs og Lucas Torreira fra Galatasaray. Bentancur har været i fremragende form i denne sæson for Spurs og vil håbe på, at han kan fortsætte denne form for Uruguay.

I angrebsafdelingen er de overvældet med muligheder. Fra den tidligere Man United- og PSG-mand Edinson Cavani til den tidligere Barcelona- og Liverpool-mand Luis Suarez og den nuværende talisman Darwin Nunez fra Liverpool. De er virkelig forkælet med valgmuligheder. Alle disse angribere kan gøre ondt på Sydkoreas svage bagkæde.

Sydkoreas trup er meget svag i sammenligning, men de har en mand, der kan gøre hele forskellen. Denne mand er Spurs-angriberen Heung-Min Son, der vandt Premier Leagues gyldne støvle i sidste sæson.

Vores Spilforslag til Uruguay – Sydkorea

Du har måske gættet, at vi tror, at Uruguay vinder denne gang. Men vi tror dog, at Sydkorea vil udgøre en trussel takket være Son. I sidste ende så stempler Uruguay ind i VM turneringen med en føring til halvleg, som holder til sidste minut til fine odds 2.75 hos bet365.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag.