Spilforslag Geoff Caddick / AFP

USA – Wales

Spændingen er høj for Wales, som forbereder sig på at deltage i VM for første gang i mere end 60 år. Wales har også præsteret gode resultater ved de seneste europamesterskaber – de nåede frem til semifinalen i Frankrig 2016 – hvilket giver håb om, at de ikke kun vil være med i Qatar 2022 for at gøre det hele op, især fordi gruppe B ser ud til at være åben bag sektionens klare favoritter England.

Gareth Bale er naturligvis den spiller, man skal holde øje med, og det er ekstra spændende, at angriberen nu spiller sin fodbold i MLS sammen med mange spillere af USA’s landshold. Bale har længe prioriteret VM højere end sin hjemlige fodbold, men det er uvist, om han vil være fuldt ud fit i Qatar.

Ikke desto mindre er den walisiske talisman den oplagte spiller at holde øje med for Robert Pages mandskab. Hans anytime scorerpris på 3.25 hos bet365 virker som et godt sted at starte her i betragtning af hans track record for at gemme sine bedste præstationer for sit land. Bale anses bredt for at være den bedste spiller i walisisk fodboldhistorie, og han scorede de vigtigste mål i deres kvalifikationskampagne, herunder den afgørende kamp mod Ukraine, efter at hans frispark blev rettet af i nettet for at sikre Wales’ plads ved slutrunden i 2022.

Page håber, at Bale er fuldt ud fit, mens der også er hovedpine for træneren – der erstattede Ryan Giggs i rollen for et par år siden – med hensyn til sine seniorstjerner Joe Allen og Aaron Ramsey, der begge har været ramt af slag i de seneste uger. Der er håb om, at unge spillere som Neco Williams og Brennan Johnson, der kan danne par på højre flanke, vil brillere i Qatar 2022.

USA formåede overraskende nok ikke at kvalificere sig til det seneste VM, og i betragtning af deres status som medværter af 2026-turneringen vil de være opsat på at indhente det tabte i Qatar. Fans i USA har dog deres tvivl om træner Gregg Berhalter, efter at de kun klemte sig igennem i kvalifikationen.

Christian Pulisic bærer de amerikanske forhåbninger, men angriberen har ikke udviklet sig så hurtigt som forventet efter at have fået sit gennembrud i Borussia Dortmund, hvilket gav ham et stort pengemæssigt skifte til Chelsea. Andre spillere, man skal holde øje med, er den stærke Juventus-midtbanespiller Winston McKennie, selv om manglen på tempo i forsvaret er noget, som Wales måske vil forsøge at udnytte i denne gruppe B-kamp.

Vores Spilforslag til USA – Wales

Da Wales kun har vundet én af deres seneste syv konkurrerende landskampe, er det svært at tage parti for dem i VM gruppe B opgør mod USA. De har heller ikke formået at score i begge deres tidligere møder med USA også. Begge hold til at score er dog landet i otte af Wales’ seneste ti kampe, så det er en anden mulighed til en god pris på lige ved bet365. Uafgjort virker som det mest sandsynlige resultat i denne kamp, hvor en pris på 2.90 er attraktiv som spilforslag hus bet365 på, at Wales og USA deler pointene fra deres åbningskamp.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag.