Stream Atletico Madrid – Real Madrid

Real Madrid har fået en drømmestart på sæsonen og ligger på førstepladsen i tabellen med 15 point. På søndag vil de helt sikkert gøre alt for at forlænge deres sejrsrække mod rivalerne fra Atletico Madrid.
Det bliver en super fodbold kamp og vi kigger nærmere på kampen og viser dig hvor du kan stream Atletico Madrid – Real Madrid.

Guide til at streame Atletico Madrid – Real Madrid hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se La Liga fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find La Liga kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream La Liga

Hvis du vil streame La Liga og anden spændende fodbold, er Bet365 en pålidelig mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Atletico Madrid – Real Madrid Kampinfo

Kamp:Atletico Madrid – Real Madrid
Start: 24/09/2023 kl. 21:00
Arena:Metropolitano Stadium
Tv Kanal:TV2 SportX

Hvem Vinder Det Spanske Derby?

Det bliver et spændende Madrid-derby søndag aften, når Real Madrid gæster Civitas Metropolitano.
Atletico Madrid har fået en tvivlsom start i La Liga med blot syv point efter fem runder. Det er en start, der ikke helt lever op til forventningerne, hvis de vil udfordre Barcelona og Real om ligatitlen. Tirsdag så Atletico længe ud til at redde en sejr mod Lazio i Champions League på udebane, men de indkasserede desværre en udligning i forlænget spilletid.

Real Madrid har på den anden side haft en drømmestart, og søger at forlænge deres sejrsrække. Indtil videre har de vundet alle kampene, men de er kun to point foran Barcelona i tabellen og skal blive ved med at samle point for at skabe afstand.

Ser man på skadessituationen i Atletico Madrid, er det værd at bemærke, at både midtbanespilleren Koke og rutinerede Vitolo er utilgængelige for træner Diego Simeone. Vitolo er ude af spillet med en knæskade, og det er usikkert, hvornår han kan vende tilbage til kamp.

Real Madrid har endnu flere spillere på skadeslisten, heriblandt målmand Thibaut Courtois, den brasilianske stjerne Éder Militão, forsvarsspilleren Ferland Mendy, Arda Güler og Vinicius Junior. Disse kampe plejer at være usædvanlige underholdende og det er helt sikkert ikke en kamp du vil gå glip af. Så gør dig klar til at følge kampen og oplev de spændende øjeblikke ved at livestreame hos Bet365.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Ofte stillede spørgsmål

HVor kan jeg streame Atletico – Real Madrid ?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365

Hvornår spiller Atletico Madrid – Real Madrid?

Kampen starter kl 21.00 søndag den 24 september

Hvad tid starter Inter-Milan?

Kampen starter den 16 september kl.18.00