Stream Barcelona – Celta Vigo

Inden mødet mellem Barcelona – Celta Vigo er det uden tvivl Barca, der er favoritterne. Celta Vigo har fået en hård start på sæsonen og har kun skrabet 4 point sammen, hvilket placerer dem på en 16. plads i tabellen. I weekendens kamp vil de gøre alt for at forsøge at samle vigtige point, men mod et hold som Barcelona tyder alt på, at det bliver svært.

I denne artikel guider vi dig igennem, hvor du kan stream Barcelona – Celta Vigo og forbereder dig på, hvad du kan forvente af dette spændende La Liga-møde.

Guide til at streame Barcelona – Celta Vigo hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se La Liga fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find La Liga kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream La Liga

Hvis du vil streame La Liga og kampen Barcelona mod Celta Vigo, så er Bet365 en sikker mulighed. Med en super platform tilbyder Bet365 en lækker streamingoplevelse, som giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller reklamer – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade deres Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Barcelona – Celta Vigo Kampinfo

Kamp:Barcelona – Celta Vigo
Start: 23/09/2023 kl. 18:30
Arena:Camp Nou
Tv Kanal:TV2 SportX

Kan Celta drille Barcelona?

Barcelona går efter for at forlænge deres sejrsrække efter en imponerende målfest sidste gang mod Betis, hvor de scorede hele fem gange. Nu er det en ny kamp og deres opmærksomhed er rettet mod den kommende La Liga-kamp på lørdag, når Celta Vigo kommer på besøg.

Barcelona er i god form, og deres imponerende målfest for nylig er et klart bevis på det. Celta Vigo har derimod haft en hård start på sæsonen og ligger på en trist 16. plads i tabellen. I deres sidste opgør mod Real Mallorca endte det med et smertefuldt 0-1-tab på hjemmebane.

Med hensyn til skadessituationen i Barcelona, så er Pedri stadig utilgængelig på grund af sin skade, mens stjerneforsvareren Ronald Araujo er tilbage. På trods af sin bedring blev han dog udeladt af holdets Champions League-trup tidligere på ugen.

Den uruguayanske spiller har kun fået chancen for at spille én gang i dette års La Liga på grund af sin muskelforstrækning. Det er derfor rimeligt at forvente, at han ikke vil være på banen ret længe i den kommende kamp.

Celta Vigo har alle deres spillere til rådighed for spillet, undtagen forsvarsspiller Franco Cervi. Celta har dog kun formået at score fire gange i La Liga i denne sæson, og deres bedste angriber, 36-årige Iago Aspas, mangler endnu at komme på tavlen i 2023-24.

Det ser ud til at bliver en travel dag på kontoret for Celta Vigo`s målmand og hvis man leder efter en kamp med mål og action, så bør man se denne kamp.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Ofte stillede spørgsmål

HVor kan jeg streame Barcelona – Celta Vigo ?

Du kan se streame kampen med en konto hos bet365

Hvornår spiller Barcelona – Celta Vigo?

Kampen starter kl 18.30 Lørdag den 23 september

Hvor mange hold er der i La Liga?

I alt er der 20 klubber, der deltager i La Liga 2023/24