Stream Barcelona – Real Sociedad

Lørdag den 20. maj  klokken 21.00 er det tid til La Liga kampen hvor de nye spanske mestre er tilbage på hjemmebane mod Real Sociedad. Det bliver spændende at se om Barcelona vil spille for at vinde, eller blot underholde hjemmepublikummet, imens vi må regne med at Sociedad kommer for at hente point.

Med fire runder igen, så vil Real Sociedad gøre alt for at holde deres plads som nummer fire i La liga, som giver adgang til Champions League.

I denne artikel guider vi dig igennem, hvor du kan streame Barcelona- Real Sociedad , hvornår kampen starter, og hvad du kan forvente af dette La Liga opgør.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Livestream Barcelona – Real Sociedad hos Bet365

Hvis du vil stream kampen Barcelona – Real Sociedad  på et sikkert stream, så er Bet365 altid en sikker mulighed. Med Bet365 er det super nemt og bekvemt at streame La liga fodbold online.Det eneste du skal gøre er at besøge Bet365s hjemmeside eller downloade deres app for at komme i gang. Når du først har indbetalt penge, så lidt som 50kr, så har du nemlig fuld adgang til fodboldkampe som La liga, Serie A, ATP og meget mere sport.

Guide til at streame Barcelona – Real Sociedad  hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Barcelona – Real Sociedad  Mobil Stream

Hvis du ikke har lyst til afbrydelser, reklamer og forstyrrelser i din live streaming af La Liga, så husk at du kan stream fodbold fra din mobil. Bet365 og deres app er nemlig det ultimative valg for en lækker og problemfri fodbold oplevelse online. Deres brugervenlige  app gør det nemt at følge kampen mellem Barcelona – Real Sociedad og det er virkelig en god streaming service af Spansk fodbold.

Kamp Info

Barcelona spildte ingen chance for at lukke mesterskabskampen ude mod rivalerne fra Espanyol. Efter 53 minutter havde den skarpe polske angriber Lewandowski fået bolden i mål og efter tyve minutter stod der 0-4 til Barcelona.

Espanyol kunne dog bringe lidt spænding tilbage i kampen og fik pyntet lidt på resultatet, da kampen endte 2-4. Det ændrede ikke på det faktum, at Barcelona er de spanske mestre i Spanien, og hvordan vil de så spille i de resterende kampe?

Uden tvivl har mesterskabstitlen fjernet en del pres fra deres skuldre og det må gå ud over intensiteten i deres kampe.

Det kan være chancen for Real Sociedad, som kommer på besøg på Camp Nou med et stort ønske om point. De ligger på en fin fjerde plads i La liga, men Villareal er lige bag dem med kun fem point. 

Real Sociedad smed en 2-0 føring på hjemmebane over bord mod Girona i sidste runde, så de har ikke råd til mange pointtab. De vil helt sikkert komme ud til kampen med en stærk tro på, at de kan vinde eftersom Barcelona faktisk ikke har meget at spille for og måske allerede er gået på sommerferie.

Det bliver en spændende kamp at følge, og husk at du får det bedste stream til kampen hos Bet365.Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg streame Barcelona – Sociedad?

Hos Bet365 kan du streame BarcelonaSociedad.

Hvor meget koster det at streame La Liga fodbold ?
Det koster ikke noget. Du skal bare oprette en konto hos bet365 og så er du altid klar bane med etfodbold stream.

Hvornår starter Barcelona – Real Sociedad ?

Kampen sparkes i gang klokken 21.00, Lørdag den 20. Maj