Stream Barcelona – Sevilla: 29/09/2023

Efter fem sejre og en uafgjort ligger FC Barcelona nummer et i den spanske La liga. De tager imod Sevilla på Camp Nou som ligger nummer sytten i tabellen. Og kigger man tidligere på deres indbyrdes kampresultater, der går tilbage til 2021, viser det sig, at disse kampe ikke har været sjove for Sevilla. I det sidste opgør mellem disse klubber, som var en La Liga kamp tilbage til den 05/02/2023, der endte det med en knusende Barcelona sejr på 3-0.

Celta Vigo var tæt på at vinde over Barcelona indtil de endelig vågnede op og måske kan Seville endelig få noget med hjem til Andalusien. Vi kigger på kampen og hvad man kan forvente til dette spændende opgør mellem to spanske fodbold giganter.

Guide til at streame Barcelona – Sevilla hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se La Liga fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find La Liga kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream La Liga

Hvis du vil streame La Liga og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Barcelona – Sevilla Kampinfo

Kamp:Barcelona – Sevilla
Start: 29/09/2023 kl. 21:00
Arena: Estadi Olímpic Lluís Companys
Tv Kanal:TV2 SportX

Sergio Ramos mod Barcelona!

Barcelona har spillet godt i de seneste kampe foran deres egne tilhængere, hvor de har vundet fem af de sidste syv i LaLiga og kun lidt et enkelt nederlag i de foregående ti. Sevilla på den anden side har ikke ligefrem den bedste form på udebane, hvor Sevilla har lidt fire nederlag i seks kampe på det seneste.

Det ligner, som altid når Barcelona spiller, en målrig kamp med Lewandowski i spidsen. I de sidste seks kamp har Barcelona bombet seksten mål, hvilket er et snit på 3.2 mål pr kamp. Og kigger man på Sevillas forsvar, så bør de fide frem til nettet et par gange.

Hos Barcelona er Frenkie de Jong ude med en forstuvet ankel og Pedri er ude med en skade i baglåret men ellers er alle klar for Barcelona Xavi Hernández. Sevilla træneren José Mendilibar har en række spillere ude til kampen mod Barcelonat. Marcão, Tanguy Nianzou og Marcos Acuña er alle samen ude og går derfor glip af denne vigtige kamp.

Der er endnu tvivl om hvorvidt Sergio Ramos bliver klar til kampen. Han har døjet med lidt overbelastning i låret og var heller i kamp, da Sevilla spillede 0-0 på udebane med Osasuna. Hvis Sevilla skal gøre sig nogen forhåbninger om point i denne svære udebanekamp, så skal de håbe at Sergio Ramos bliver klar. Den tidligere Real Madrid spiller har stadig klassen og uden tvivl den nødvendige rutine som Sevilla holdet får brug for i denne kamp.

Hvorom alting er, så er Sevilla ikke favoritter til denne kamp og det er der en god grund til. Barca er flyvende for tiden og vendte et truende nederlag til en vanvittig 3-2 sejr på 10 min mod Celta Vigo.

Det bliver helt sikkert en intens og målrig affære når de to spanske storhold møder hinanden, så gå ikke glip af denne kamp.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame Barcelona – Sevilla?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr.

Hvornår spiller Barcelona – Sevilla?

Kampen starter kl 21.00 Fredag den 29 september

Hvem er topscore for Barcelona?

Indtil videre er det Robert Lewandowski med fem mål i seks kampe.