Stream Coppa Italia Finalen: Fiorentina – Inter

Onsdag den 24. maj  klokken 21.00 er det tid til finalen i den Italienske Coppa Italia hvor Fiorentina skal forsøge at vinde over de forsvarende pokal mestrer fra Inter Milano. Det bliver meget spændende at se om Inter allerede har tankerne på deres champions league finale mod Manchester City eller om de blæser Fiorentina ud af banen, som mange tror.

I denne artikel guider vi dig igennem, hvor du kan streame Fiorentina- Inter , hvornår kampen starter, og hvad du skal forvente af denne Coppa Italia finale.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Livestream Fiorentina – Inter hos Bet365

Hvis du vil stream kampen Fiorentina – Inter  på et godt og stabilt stream, så er bookmakeren Bet365 altid en sikker mulighed. Hos Bet365 er det super nemt og enkelt at streame Coppa Italia fodbold online.Det eneste du skal gøre er at besøge hjemmeside hos bet365 eller downloade appen bet365 for at komme i gang. Når du først har lavet en konto med penge, så lidt som 50kr, så har du altid fuld adgang til fodboldkampe som Coppa Italia, Copa Rey, La liga, Serie A, ATP og meget mere sport.

Guide til at streame Fiorentina – Inter  hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Coppa Italia finalen fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Fiorentina – Inter  Mobil Stream

Vil du se kampen Fiorentina – Inter? Har du ikke lyst til afbrydelser, reklamer og forstyrrelser i din live streaming af La Liga, så husk at du kan stream fodbold fra din mobil. Bet365 og deres app er nemlig det ultimative valg for en lækker og problemfri fodbold oplevelse online. Deres brugervenlige  app gør det nemt at følge kampen mellem Barcelona – Real Sociedad og det er virkelig en god streaming service af Spansk fodbold.

Kamp Info

Stadio Olimpico vil igen være skueplads for Coppa Italia-finalen, som i år vil afvikle en måske overaskende Coppa Italia finale mellem Fiorentina og Inter. Faktisk har de to hold aldrig mødt hinanden ansigt til ansigt for at dyste direkte om et trofæ. Indtil nu har Fiorentina haft en sæson fuld af fine resulatater, selvom de ikke har opnået nogen placeringer i Serie A. De ligger nummer 11. i tabellen og denne Coppa Italia finale kan være deres billet ud i europa fodbold.

Inter oplever en guldalder og er uden tvivl et af de bedste italienske hold i øjeblikket. Nerazzurri har booket deres plads til Champions League finalen mod Manchester City og nu står de også i Coppa Italia finalen. At erobre den italienske pokalturnering, som allerede blev vundet i sidste sæson, ville være en stor bedrift og give dem en masse selvtillid til den store kamp i Istanbul med Manchester City.

Den sidste kamp mellem Fiorentina og Inter går tilbage til 1. april 2023 i Milano, hvor slutresultatet blev 0-1 til Fiorentina med mål fra Giacomo Bonaventura. Kan de gøre det igen?

Det bliver en spændende Coppa Italia finale at følge, og husk at du får det bedste stream til kampen hos Bet365.Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg streame Fiorentina – Inter?

Hos Bet365 kan du streame FiorentinaInter.

Hvor meget koster det at streame Coppa Italia fodbold ?
Det koster ikke noget. Du skal bare oprette en konto hos bet365 og så er du altid klar bane med et fodbold stream.

Hvornår starter Fiorentina – Inter ?

Kampen sparkes i gang klokken 21.00, Onsdag den 24. Maj