Live Stream El Clasico

I Spanien byde Barcelona Real Madrid velkommen til det ikoniske Camp Nou til den første kamp i Copa del Rey. De to storklubber byder altid på intense og spændende opgør og det er bestemt en kamp for rigtige fodboldfans.

Vi viser dig hurtigt, hvordan du kan streame El Clasico, Barcelona – Real Madrid, gratis.

Stream Barcelona – Real Madrid hos Bet365

Unibet har længe tilbudt streaming af topfodbold med deres sportsbook og de viser selvfølgelig også La Liga & den spanske El Clásico fodboldkamp. Via Bet365 kan du se fodbold gratis, og det eneste der kræves er et depositum på 50 kroner. Det bliver næsten ikke bedre, gør det?

Guide til at streame Super Bowl hos Bet365:

  1. 1. Gå til Bet365 via dette link.
  2. 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  3. 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik til Bet365 Stream TV og se La Liga live.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Stream El Classico

Er du allerede kunde hos Bet365, så kender du sikkert allerede deres fantastiske stream af fodbold. Men er du ny kunde, så er du kvalificeret til en stor velkomst bonus på op til 1000 kroner!

Så hvorfor ikke stream El Clásico live med et lille bet og nyde kampen via Unibets streamingtjeneste?.

Spil til El clásico 

Barcelona kommer til kampen med et nederlag i sidste kamp, hvor de tabte 1-0 til Almeria. De spillede en dårlig kamp, ​​idet de slet ikke var skarpe nok foran målet. Nu ser tingene endnu værre ud, da Lewandowski er ude sammen Ousmane Dembélé, Pedri and Ansu Fati.

El clásico kampe lever lidt deres eget liv og det kan giver Barcelona et ekstra boost, men vi tror at Barcalona taber igen. De vil helt sikkert byde Real Madrid op til dans men uden deres bedste spillere, så vinder Real Madrid på hjemmebane.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg stream Copa Del Rey 2023 gratis?
Via Unibet kan du streame El clásico  2023 helt gratis. Du skal blot skabe en konto også kan nyde tonsvis af sport gratis.

Hvor meget koster et El clásico stream?
Streaming af El clásico  koster ikke noget, hvis du ser kampen hos bettingfirmaet Unibet. Du skal dog have en positiv saldo på kontoen, men så lidt som en krone er nok.