Stream Inter – Juventus

Endnu et topbrag i støvlelandet mellem Inter og Juventus men denne gang i Coppa Italia. Det bliver en hæsblæsende kamp, som er fuldstændig åben efter den første kamp sluttede 1-1, så alt er muligt. I Danmark vises der Serie A på TV2 Play men ikke Coppa Italia, så her viser vi dig hvordan du kan se Coppa Italia online.

Læs videre for at se, hvordan du kan stream Inter – Juventus live.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Livestream Inter – Juventus med Bet365

Bedste fordel ved bet365 er måske deres live fodbold stream. Alle kunder som har en bet365 konto, der står i plus, har muligheden for at streame Coppa Italia gratis.

Selvfølgelig kan du se ATP Tennis, Håndbold, Fodbold, Padel og en masse anden sport hos bet365 og kvaliteten er altid i top. Inter – Juventus bliver underholdende, så det er vigtigt med et sikkert og stabilt stream, så du ikke går glip af noget. Uden tvivl, så er bet365 en sikker hest at spille på når det kommer til fodbold online stream, så bare klik videre og stream Inter – Juventus.

Guide til at streame Coppa Italia hos Bet365:

  1. 1. Gå til Bet365 via dette link.
  2. 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  3. 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik til Bet365 Stream TV og se fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Livestream Inter – Juventus Med Unibet

Unibet giver også deres nye og nuværende kunder chancen for at se Inter – Juventus online. Med de samme vilkår som bet365, så skal du blot skabe en konto og være klar til at se kampen.

Guide til at streame Italiensk fodbold hos Unibet:

  1. 1. Gå til Unibet via dette link.
  2. 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  3. 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik til Unibet Stream TV og se Italiensk Fodbold

Inter – Juventus Mobil Stream

Vil du streame Inter – Juventus, eller bare Coppa Italia fodbold så er Unibet og bet365 blandt de bedste. Deres app er gearet til at underholde dig med solid fodbold 24/7. Imens du streamer Coppa Italia semifinalen, så kan du nyde al mulig brugbar information om kampen via appen, da man kan se startopstilling anden spændende kamp info. Stream Inter – Juventus med mobil har faktisk aldrig været nemmere.

Kamp Info

Inter er vært for Juventus til den anden semifinale kamp i Coppa Italia, hvor den første kamp mellem de to hold endte uafgjort 1-1 i den omvendte kamp på Allianz Stadium.
Det var en første kamp, der oplevede sent drama, hvor begge hold kæmpede for at skabe chancer, indtil Juan Cuadrado scorede i det 83. minut for Juventus.

En uheldig hånd på bolden fra Gleison Bremer i overtid førte dog til, at indskiftede Romelu Lukaku konverterede et straffespark fra pletten til slutresultatet 1-1.

Dramaet fortsatte dog efter fuldtidsfløjtet, hvor Cuadrado og Inter-anfører Samir Handanovic også fik røde kort under skænderiet, der brød ud mellem spillerne fra begge hold.
Med de høje spændinger fra den første kamp, så vil returkampen helt sikkert blive et medrivende opgør mellem de to italienske storhold.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg streame Inter – Juventus?

Hos Unibet og Bet365 kan du streame Inter – Juventus. Du skabe en konto, også kan du nyde massevis af sport gratis.

Hvor meget koster det at streame Coppa Italia fodbold ?
Streaming af Coppa Serie A Cup koster ikke noget, såfremt du ser kampen hos Unibet eller Bet365. Du skal have en positiv saldo på kontoen, også kan du se det hele.

Hvornår starter Inter – Juventus ?

Kampen sparkes i gang klokken 21.00, Onsdag den 26. april.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig