Stream Inter – Roma: 29/10/2023 Serie A

Inter – Roma er en lækkerbisken fra den Italienske Serie A, som du kan nyde her i weekenden. Inter ligger nummer et i Serie A, imens Roma ligger på en skuffende syvende plads. Men kigger man på holdkortene, som tæller spillere som Lukaky, Martinez, Dybala, Sánchez, Shaarawry, Barella og flere, så ligner det en spændende og målrig kamp.

Vi kigger lidt på kampen, statistik og hvor man kan se Inter – Roma online.

Guide til at streame Inter – Roma hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Serie A fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find Serie A kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream Serie A

Hvis du vil streame Inter – Roma, Serie A og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde Italiensk fodbold.

Inter – Roma Kampinfo

Kamp:Inter – Roma
Start: 29/10/2023 kl. 18:00
Arena:San Siro Stadium
Tv Kanal:TV2 Sport X

Inter – Roma Startopstilling

Inter (3-5-2): Sommer; de Vrij, Bastoni, Pavard; Dumfries, Frattesi, Barella, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Thuram

Roma (3-5-2): Patricio; Llorente, Cristante, Mancini; Karsdorp, Aouar, Bove, Paredes, Spinazzola; Lukaku, El Shaarawry

Bliver Inter Ved?

Inter flyver højt i øjeblikket. Nerazzurri er i toppen af ​​ligaen efter kun at have tabt én kamp hele sæsonen, ligesom de har kunnet fejre en 5-1-sejr mod Milan undervejs. Besøget af Roma vil ikke bekymre Simone Inzaghi og hans spillere for meget.

Inter fortsatte deres fine Champions League form i midtugen og vil nu være indstillet på at beholde deres plads på toppen af ​​Serie A. Med så mange angrebsmuligheder er Inzaghi forkælet med mange valg, men kunne starte med Marcus Thuram efter Alexis Sánchez startede på banen mod Salzburg.

Det kunne give Thuram mulighed for at score endnu et vigtigt mål. Den franske angriber har spillet i skyggen af ​​Lautaro Martinez i denne sæson, men nu er en perfekt muligt at finde nettet på et tidspunkt i weekenden.

Roma Uden Mourinho

Roma vil ikke have Jose Mourinho på sidelinjen på søndag, efter at han modtog en en-kamps karantæne for sine løjer i slutningen af ​​kampen mod Monza. Giallorossi scorede en sen vinder, og den portugisiske træner blev udvist for at håne sin modpart.

Der er stadig en meget lang skadesliste på Stadio Olimpico, men til denne kamp ser det ud til at Paulo Dybalas vender tilbage. En mand med stor motivation må være Romelu Lukaku, som uden tvivl ville elske at score mod sin gamle klub.

Men det kan ende med at blive en svær eftermiddag for gæsterne. Inter har set meget imponerende ud i denne sæson og går helt sikkert efter endnu en stor sejr. Med Roma, der må håndterer skader og suspenderinger, kan det blive en ulykkelig tilbagevenden til San Siro for Mourinho.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame Inter – Roma?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr.

Hvornår spiller Inter – Roma?

Kampen starter kl 18.00 Søndag den 29 Oktober