Stream Liverpool – Bournemouth: 01/11/2023 EFL Cup

Onsdag mødes Liverpool og Bournemouth i en kamp om en plads i kvartfinalen i den engelske Liga Cup. “The Reds” har fundet formen med tre sejre i træk og indtager en fjerdeplads i Premier League-tabellen.

Bournemouth har derimod haft det svært med flere tab. De ligger lige over nedrykningsstregen i ligatabellen, selvom de sidst formåede at hente 3 point hjemme mod Burnley. Men, på onsdag klokken 20:45 gælder det Liga Cuppen, og vi ser frem til den spændende kamp, ​​hvor holdene vil gøre alt for at vinde.

Vi viser dig her hvordan du nemt kan streame Liverpool – Bournemouth

Guide til at streame Liverpool – Bournemouth hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Engelsk Liga Cup online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find EFL kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream Den Engelske Liga Cup

Hvis du vil streame Liverpool – Bournemouth, EFL og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde de mange fodboldkampe.

Liverpool – Bournemouth Kampinfo

Kamp:Liverpool – Bournemouth
Start: 01/11/2023 kl. 20:45
Arena:Anfield
Streaming:Bet365

Kan Bournemouth Drille Liverpool?

Bournemouth kom ind i til sæsonen 2023/24 med kun én ting i tankerne – at undgå nedrykning til Championship. Dette ligner en realitet allerede da Bournemouth kun er et point over nedrykningsstregen. Andoni Ireolas hold har ikke spillede særligt godt og sæsonens første sejr, kom i hus da Bournemouth vandt 2-1 hjemme mod Burnley. Gæsterne tog føringen tidligt i første halvleg, men hjemmeholdet var bedre i resten af kampen og tog alle tre point.

Liverpool havde en dårlig sidste sæson, men er nu vendt tilbage til deres gamle topform. Efter ti Premier League-runder er Liverpool kun tre point efter Tottenham. Jurgen Klopps hold er i fremragende form og har vundet de sidste tre kampe i træk i alle turneringer. I sidste weekend vandt de 3-0 hjemme over Nottingham Forest, hvor de havde hele 73 % boldbesiddelse og 12 skud på mål mere end modstanderen, så sejren var velfortjent. Dette scenario kan nemt udspille sig for Bournemouth, som helt sikkert får en hård dag på Anfield, såfremt Liverpool stiller nogenlunde op med deres stjernespillere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame Liverpool – Bournemouth?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr.

Hvornår spiller Liverpool – Bournemouth?

Kampen starter kl 20.45 Onsdag den 01 November