Stream Manchester United – Newcastle: 01/11/2023 EFL Cup

Onsdag klokken 21:15 er det tid til en neglebidende ottendedelsfinale i den engelske Liga Cup, hvor to giganter står klar til at mødes, nemlig Manchester U og Newcastle. Efter søndagens smertefulde derby-nederlag vil Manchester United være på udkig efter revanche, mens Newcastle på trods af deres skadesramte trup vil gøre alt, hvad de kan for at få en sejr

Vi viser dig her hvordan du nemt kan streame Manchester United – Newcastle

Guide til at streame Manchester U – Newcastle hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Engelsk Liga Cup online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find EFL kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream Den Engelske Liga Cup

Hvis du vil streame Manchester United – Newcastle, EFL og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde de mange fodboldkampe.

Manchester United – Newcastle Kampinfo

Kamp:Man U – Newcastle
Start: 01/11/2023 kl. 21:15
Arena:Old Trafford
Streaming:Bet365

Kan Manchester Vinde? Eller Ny Skuffelse?

Manchester United vil glæde sig over en pause fra Premier League efter et elendigt 0-3-nederlag mod rivalerne fra Manchester City i søndags. Nu er de røde djævle nede på ottendepladsen i Englands bedste række, og har nu lidt syv nederlag i deres seneste 13 kampe siden august.

Engang var United decideret et hold alle frygtede men United har nu tabt flere ligakampe på Old Trafford siden Alex Fergusons pensionering for ti år siden, end de havde gjort i de 26 år, hvor skotten sad ved roret. Erik Ten Haag har mødt en masse kritik og skulle det blive til en tidlig exit fra denne turnering, så begynder sædet at brænde.

Gæsterne fra Newcastle ser ud til at være en klub på vej i en anden retning, og Eddie Howes hold kommer ind til denne kamp efter blot at have tabt en af deres seneste ti kampe i alle turneringer. De ligger nummer seks i Premier League og har forbedret deres form i de seneste uger efter en træg start.

Man Utd fik en 2-0-sejr, da disse hold mødtes i Liga Cuppen i sidste sæson, men baseret på den nuværende form er det umuligt at pege på United som favoritten. En svær kamp at spå om, men det er ikke umuligt at begge hold kommer på måltavlen og mon ikke der kommer en form for trods reaktion fra United lejren.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame Manchester United – Newcastle?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr.

Hvornår spiller Manchester U – Newcastle?

Kampen starter kl 21.15 Onsdag den 01 November