Stream Napoli – Milan: 29/10/2023 Serie A

De sidste to mestre i Italien støder sammen søndag aften, da Scudetto-indehavere Napoli byder deres forgængere AC Milan velkommen til Stadio Maradona. Napoli fik en spinkel udesejr i Tyskland, da man vandt 0-1 ude med Union men værst gik det for Milan som tabte hele 3-0 til PSG.

Vi kigger lidt på kampen og hvor man kan se Inter – Roma online.

Guide til at streame Napoli – Milan hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Serie A fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find Serie A kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream Serie A

Hvis du vil streame Napoli – Milan, Serie A og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde Italiensk fodbold.

Napoli – Milan Kampinfo

Kamp:Napoli – Milan
Start: 29/10/2023 kl. 20:45
Arena:San Siro Stadium
Tv Kanal:TV2 Sport X

Napoli Mulig Startopstilling:

Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Rui; Cajuste, Lobotka, Zielinski; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

AC Milan Mulig Startopstilling:

Maignan; Calabria, Tomori, Kalulu, Hernandez; Musah, Adli, Reijnders; Pulisic, Giroud, Leao

Kampoptakt

Napoli træneren Rudi Garcia kom i modvind, da hans hold tabte lige før landskampspausen, men efter at have slået Hellas Verona og derefter Union Berlin i løbet af et par dage har det lettet noget pres på mestrenes cheftræner.

I deres seneste ni topmøder med Milan har Napoli både vundet tre, tabt tre og spillet 3 uafgjort. Det vidner om en jævnbyrdig affære mellem de to hold, så det skal blive spændende at se hvem der vinder.

Milan rejser sydpå med to tunge nederlag i rygsækken, hvor det første kom på hjemmebane til de sandsynlige Scudetto-rivaler Juventus, som forlod San Siro med en 1-0-sejr, efter at Rossoneri var blevet reduceret til 10 mand i første halvleg.

Selvom de ydede en stærk modstand efter Malick Thiaws røde kort, blev tredjevalgsmålmand Antonio Mirante til sidst slået af et afbøjet skud fra den tidligere Milan-midtbanespiller Manuel Locatelli.

Nederlaget var Milans anden i ni ligakampe i denne periode – den anden et 5-1 nederlag af Inter. Efter at have tabt til sin tidligere klub søgte træner Stefano Pioli et øjeblikkeligt svar i midtugen, da hans hold besøgte den franske hovedstad for at tage imod Paris Saint-Germain, men efter et ydmygende 3-0-tab på Parc des Princes har de nu ikke formået at score i deres seneste fem Champions League-kampe.

Stefano Piolis hold har set stærkt ud i de seneste uger. Men de har tabt to af deres seneste seks ligakampe, sammenlignet med Napolis ene nederlag i deres seneste seks i Serie A. Napoli vil også blive forstærket af en ekstra hviledag fra midtugens europæiske action plus den stærke hjemmebane fordel.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame Napoli – Milan?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr.

Hvornår spiller Napoli – Milan?

Kampen starter kl 20.45 Søndag den 29 Oktober