Stream Real Sociedad – Barcelona: 04/11/2023 La Liga

Det er La Liga lørdag, og runde 12 byder på et meget spændende opgør mellem to gigantiske spanske klubber. Real Sociedad, der i øjeblikket er nummer fem i tabellen, er vært når Barcelona kommer forbi. Barca har imponeret i både La Liga og Champions League, hvor de i øjeblikket topper gruppe H med max point.

Læs videre for at finde ud af, hvordan du nemt kan streame Real Sociedad – Barcelona.

Guide til at streame Real Sociedad – Barcelona hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Real Sociedad – Barcelona online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

→Find La Liga kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream La Liga

Hvis du vil streame Real Sociedad – Barcelona, La Liga og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde de mange fodboldkampe.

Real Sociedad – Barcelona Kampinfo

Kamp:Real Sociedad – Barcelona
Start: 04/11/2023 kl. 21:00
Arena:Reale Arena
Streaming:Bet365

Real Sociedad – Barcelona: Hvem Vinder?

Imanol Alguacils hold gik videre i Copa del Rey onsdag aften takket være en 1-0-succes over Bunol, hvor Carlos Fernandez scorede det eneste mål i kampen i det 67. minut.

Real Sociedad gør det også godt i Champions League i denne sæson og henter syv point fra deres indledende tre kampe mod Inter Milan, Red Bull Salzburg og Benfica i gruppe D.

Baskerne har dog endnu ikke nået deres bedste form i La Liga i denne sæson, idet de kun har vundet en af deres sidste tre kampe, og de vil gå ind til denne kamp på baggrund af en 2-2 uafgjort med Rayo Vallecano sidste weekend.

Alguacils hold er ubesejret på hjemmebane i alle turneringer i denne sæson og har vundet fire af deres sidste fem kampe foran deres egne tilhængere, og alle disse sejre kommer i La Liga.

Barcelona tog føringen mod Real Madrid i sidste weekend, hvor Ilkay Gundogan scorede i kampens sjette minut, men Jude Bellingham scorede to gange i anden halvleg og sikrede alle tre point til Carlo Ancelottis hold.

Nederlaget var Barcelonas første i denne sæson, og det catalanske hold er i øjeblikket nummer fire i tabellen, fire point efter førende Real Madrid.

Xavis hold har ikke råd til for mange smuttere i de kommende uger, hvis de skal holde kontakten, og klubben har formået at lette deres skadesliste på det perfekte tidspunkt, da de har tre vigtige kampe mod Real Sociedad, Shakhtar Donetsk og Alaves før landskampspausen i november.

Barcelona er i en fremragende position i deres Champions League-gruppe og har hentet ni point fra tre kampe, hvilket har efterladt dem i spidsen for gruppe H, seks foran Shakhtar på tredjepladsen.

De regerende mestre led et 2-1-nederlag til Real Sociedad, da de to hold sidst låste horn i ligaen tilbage i maj, men det catalanske hold har ikke tabt til de hvide og blå på udebane siden april 2016, hvilket er en imponerende rekord. værternes styrke taget i betragtning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame Real Sociedad – Barcelona?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr.

Hvornår spiller Real Sociedad – Barcelona?

Kampen starter kl 21.00 Lørdag den 04 November