Stream Roma – Inter

Endnu en lækker kamp fra støvlelandet ruller henover skærmen denne weekend, og hvordan vil Inter komme ud på banen, nu da Napoli har taget mesterskabet? Den største motivation må ligge hos Roma, som ligger lige på vippen til europæisk fodbold med 58 point sammen med AC Milan. Der kommer larm og drama på lægterne i hovedstaden til denne fodboldkamp, så hvis du vil streame Roma – Inter, så læs endelig videre her.

TV2 Play sidder nemlig på TV rettighederne til italiensk fodbold, men med Bet365 kan du nemt se kampen online.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Livestream Roma – Inter Gratis

Vidste du at lige så snart, du har lavet en konto hos Bet365, så har du adgang til tonsvis af sport? Altsammen gratis! Du skal ikke betale et abonnement hver måned, som mange andre steder, hvilket er en stor besparelse for mange sportsfans.

Du kan nyde ATP Tennis, Fodbold, Håndbold, Padel, Ishockey og selvfølgelig se Roma – Inter online hos bet365. Serie A fodbold er noget af det bedste fodbold i år og med et sikkert stream, så kan du altid se de store stjerne score mål hver weekend. Kampen Roma – Inter bliver utrolig spændende, men stedet for at betale og binde dig til en TV service, så kan du faktisk blot indtale 50 kr og få adgang til kampen!

Tre lette trin, som anvist nedenunder her, og du kan stream Roma – Inter og meget mere.

Guide til at streame Roma – Inter hos Bet365:

  1. 1. Gå til Bet365 via dette link.
  2. 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  3. 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Roma – Inter Mobil Stream

Bet365 er en af de allerbedste betting sider på markedet. For det første giver de adgang til nogle af de bedste fodbold ligaer som Serie A, Bundesligaen, Ligue 1 men også ATP tennis og meget mere. Derefter så ved Bet365 at fremtiden er digital og i allerhøjeste grad mobil.

Deres bet365 app er perfekt når du vil mobil streame en kamp. Måske sidder du i toget hjem fra arbejdet eller til svigermors fødselsdag og kommer i tanke om braget i Italien! Vupti, du tager mobilen frem og du har det bedste billed til kampen.

Kamp Info

Det er et sværvægts-opgør i kampen om en top-4-placering, og med så få point, der adskiller de to hold, så har begge mandskaber brug for en sejr lørdag eftermiddag. Roma byder som sagt Inter velkommen til hovedstaden til en fodbold kamp som nemt kan blive afgørende for det endelige resultat i tabellen.

Med to pragmatiske managere i Simone Inzaghi og Jose Mourinho vil ingen af holdene sandsynligvis risikere at tabe, og derfor kan kampen få et taktisk præg.

Dog risikerer Mourinho måske at gå glip af Inters besøg i Rom efter hans skænderi med dommer Daniele Chiffi i sidste kamp. Det var selvfølgelig ikke første gang i denne sæson, at “The Special One” havde en heftig diskussion med dommeren, men han kunne nok ikke have valgt et værre tidspunkt.

Måske bliver det en taktisk kamp, men omvendt så plejer der at komme mål, når de hold render ind i hinanden. Faktisk er der i løbet af de seneste seks opgør blevet scoret over tre mål pr. kamp, så vil du se kampen online så er bet365 et godt valg til denne spændende kamp. Inters seneste form ville også understøtte dette, da sidste weekends kamp mod Lazio endte 3-1 til Nerazzurri.

Napoli er dog blevet kåret til de italienske mestrer og måske er Inter ikke så motiverede som før. Omvendt så har Roma utroligt meget at spille for, da de skal have point for at kunne komme med i europæisk fodbold i næste sæson.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg streame Roma – Inter?

Bet365 er nok det bedste bud. Utrolig lav indbetaling og kun en gang, og du får adgang til kampen.

Hvor meget koster det at streame Serie A fodbold ?
Streaming af Serie A koster overhovedet ikke noget. En konto er hvad der kræves og du behøver blot at sætte 50 kr ind.

Hvornår starter Roma – Inter?

Kampen sparkes i gang klokken 18.00, Lørdag den 06. Maj.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks