Stream West Ham – Arsenal: 01/11/2023 EFL Cup

West Ham United tager imod London-baserede rivaler Arsenal på London Stadium i ottendedelsfinalen af EFL Cuppen iaften.

Begge hold opnåede 1-0 udesejre i forrige runde. Hammers besejrede Lincoln City takket være Tomáš Součeks angreb i det 70. minut. The Gunners forseglede deres plads i ottendedelsfinalen, da Reiss Nelsons mål i det ottende minut viste sig at være forskellen mod London-rivalerne Brentford.

Vi viser dig her hvordan du nemt kan streame West Ham – Arsenal.

Guide til at streame West Ham – Arsenal hos Bet365:

• 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Engelsk Liga Cup online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find EFL kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream Den Engelske Liga Cup

Hvis du vil streame West Ham – Arsenal, EFL og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde de mange fodboldkampe.

West Ham – Arsena Kampinfo

Kamp:West Ham – Arsenal
Start: 01/11/2023 kl. 20:30
Arena:London Stadium
Streaming:Bet365

West Ham – Arsenal: Hvem Vinder?

Værterne går ind til kampen i dårlig form, efter at have lidt nederlag i deres seneste tre kampe i alle turneringer. De tabte 0-1 hjemme til Everton i Premier League i søndags, hvor de ikke scorede for første gang i denne sæson.

Gæsterne er i mellemtiden oppe på fire kampe som ubesejret i alle turneringer. I lørdags registrerede de en hjemmetriumf på 5-0 over Sheffield United, hvilket var deres hidtil største sejr i sæsonen. Eddie Nketiah, der var stedfortræder for den skadede Gabriel Jesus, lavede et hattrick, mens Fábio Vieira og Takehiro Tomiyasu tilføjede mål sent i anden halvleg.

Hammers formåede ikke at score for første gang i deres hjemmetab til Everton i Premier League i søndags og hvis de vil videre fra denne kamp så skal de komme tilbage i målscorende rolle.

David Moyes har ingen store skadesproblemer på papiret på vej ind i kampen, så den skotske manager vil se efter at lave nogle ændringer, da han skal forsøge at bryde denne spiral af nederlag.

The Gunners har holdt fire clean sheets i deres syv udekampe i denne sæson. De har scoret mindst to mål i 13 af deres seneste 15 udekampe mod West Ham i alle turneringer og er ubesejrede i 15 af deres seneste 16 udekampe mod værterne og er stærke favoritter. Mikel Arteta må til denne kamp se bort fra Jurriën Timber, Thomas Partey og Gabriel Jesus på grund af skader.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame West Ham – Arsenal?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr.