(Photo by Giuseppe CACACE / AFP)

Top 5: Aggressive fodboldspillere

Aggressive fodboldspillere er en stor del af sporten, og aggressive tendenser kan være altafgørende for at de når til tops, men for meget kan sørge for at en spiller ikke får nok ud af sit talent i det hele taget. Denne liste beskriver de bedste og de værste ting ved de forskellige aggresive fodboldspillere i listen.

5: Daniele De Rossi

En talentfuld midtbanespiller med et fantastisk drive og overblik. Rossi var kendt for sin lidt truende adfærd på banen og sine vilde lyst til at vinde hver eneste tackling han var involveret i. Rossi var ikke aggressiv overfor sine modspillere på samme måde som mange af de andre på denne liste, han var bare dygtig til at bruge sin aggressivitet meget positivt.

4: Nigel De Jong

De Jong løb meget i sine kampe, og dækkede meget af banen, dette gav ham muligheden for at lave ballade på et stor areal. En dygtig defensivspiller, som dog ofte havde svært ved at kontrollere sine Aggressive tendenser. Det kulminerede med en sindsyg tackling mod Xabi Alonso under VM-finalen i 2010. Her sparkede han sin spanske modspiller direkte i brystet og modtog sensationelt blot et gult kort for affæren.

3: Diego Costa

Diego Costa er en fantastisk angriber, men han er meget aggressiv og provokerende overfor sine modspillere. Når tingene ikke lige går som han ønsker det, er han ikke bleg for at skrige og skabe sig til dommeren og sine medspillere. Det kan være en god ting at have passion, men den passkon kammer ofte over for Diego Costa, hvilket har resulteret i hele 132 gule kort i hans karriere.

https://www.youtube.com/watch?v=fN47R_aVZHM&has_verified=1

2: Sergio Ramos

Endnu en af sin tids allerbedste spillere. Ramos også kendt som EL Capitan, grundet hans rolle som Spaniens kaptajn, har formået i store dele af sin karriere at bruge sin aggressivitet meget positivt. Det er ikke svært at se hvor meget Ramos nyder at vinde en tackling, og det betyder at han vil gøre alt for netop dette. Hans spillestil har resulteret i hele 219 røde kort, hvilket er et af de højeste for nogen spiller nogensinde. Sergio Ramos er dog en klassespiller og et stort idol i sit hjemland; Spanien.

1: Luis Suarez

Pit-bullen fra Uruguay er blandt de allerbedste angribere i verden. Desværre er han ikke blot kendt for sin målnæse men også for sine blodtørst. Luis Suarez har bidt hele 3 forskellige spillere i sin karriere! Det er altså ikke noget man normalt foretager sig som fodboldspiller. Første gang han bed var da han spillede for Ajax i 2010 og bed Otman Bakkal (PSV), bid nummer 2 ske mod Ivanovic da Liverpool spillede mod Chelsea i 2013 og det sidste, og måske mest famøse bid, fandt sted ved VM 2014 da han bed Chiellini i skulderen.

SE VORES TV-GUIDE HER!