VERONA VS ROMA: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Mandag, 31 Oktober 2022. Kl 18.30

Fodbold – Italien Serie A

Se kampen hos TV2 Sport

Dagens spil er tilbage igen, og idag kigger vi i det Italienske når Verona skal på jagt efter point mod mægtige Roma.

Verona har haft nogle åbenlyse problemer på det seneste, da de kører en dårlig stime med fire nederlag i træk, hvor de senest tabte en tæt kamp med 2-1 til Sassuolo.

Gæsterne tog en tidlig føring i det 2. minut med en scoring fra Ceccherini, men formåede ikke at udnytte momentumet her, idet de indkasserede en udligning inden pausen og lod værterne fuldføre vendingen senere i det 74. minut.

Verona ligger på 19. pladsen i tabellen med kun fem indsamlede point indtil videre i Serie A. Hos Verona er centralforsvarerne Coppola, Dawidowicz, midtbanespillerne Doig, Hrustic, Ilic, Lazovic, og angriberen Lasagna ude.

Romerne gjorde senest deres del i Europa League på udebane mod finske HJK, da de med nød og næppe kunne fejre en 1-2 sejr, og dermed bliver den sidste gruppekamp mod Ludogorets afgørende for det videre avancement.

Deres seneste Serie A optræden kastede et 0-1 nederlag af sig hjemme mod Napoli, og her optrådte de simpelthen for passivt til at være et mere udfordrende hold.

Roma ligger på sjettepladsen i Serie A, med to point i i forhold til Champions League-placerede Lazio.

Midtbanespilleren Kumbulla er ude, ligesom højrebacken Celik og offensiv Dybala er ude.

Presset er på Roma, da de bør vinde her, men selvom Verona er stærkt undervurderet, er de bestemt i stand til at få Roma til at svede, da de har fået deres modstandere til at arbejde for deres sejre på det seneste.

Roma er klare favoritter, men ikke superstabile og eftersom Verona er på hjemmebane og har scoret i de sidste fire kampe, så prøver vi med det her odds forslag i dagens spil:

Husk at spille ansvarligt