Spilforslag NELSON ALMEIDA / AFP

Vil Neymars skade koste dyrt?

Brasilien v Schweiz

● Mandag 28. november, 17.00

● Hvor? Stadion 974

● Seneste resultat: Brasilien 1-1 Schweiz, World Cup 2018

Brasilien var længe om at komme ud af starthullerne i deres åbningskamp, men da de gjorde det, så de ekstremt farlige ud. Som forventet. Brasiliens trup er stjernespækket, der er verdensklasse spillere på næsten alle positioner. Derfor er de også mange fodboldfans valg til at vinde det hele.

En sen skade til Neymar vil være en kilde til bekymring for Tite, men han vil sove trygt i vished om, at resten af hans trup har evnen til at komme ud af gruppen, hvis Neymar bliver udelukket. Spurs-angriberen Richarlison så ekstremt skarp ud i front og scorede turneringens mål indtil videre. Forvent, at han beholder sin plads på holdet.

Casemiro var en anden udemærket spiller med en upåklagelig præstation på midtbanen. Han var Brasiliens hjerte og sjæl i deres åbningskamp og var ekstremt tæt på at score. Han vil være en nøgleperson i enhver succes, som Brasilien får i denne turnering.

Han skal op imod sin Premier League-rival Granit Xhaka, der er anfører for Schweiz. Begge spillere har en lignende stil og vil kæmpe om at tage kontrol over midtbanen i denne kamp. Hvis Xhaka kan gøre sig gældende tidligt, vil hans hold have en reel chance for at skabe en overraskelse.

Xherdan Shaqiri og Breel Embolo vil trække trådene for schweizerne. De vil konstant komme på Brasiliens svageste led, nemlig backafdelingen. Schweiz skal simpelthen vinde deres individuelle kampe på midten for at have nok til at besejre favoritterne.

Spilforslag

På trods af den stærke start for Schweiz og den kvalitet de har på visse områder, ser vi stadig denne kamp som en sikker sejr til Brasilien.

● Halvleg/fuldtid: Brasilien odds 2.10

Vi kan se Brasilien hævde deres dominans tidligt og vinde begge halvlege i en komfortabel sejr.

Hvordan tror du, at gruppe vil udspille sig? Vil Brasilien fortsætte deres flotte form? Eller vil Schweiz regne deres samba dans ned? Lad os høre dine tanker på vores Facebook-side her

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –