Fodbold VM Credit:MUSTAFA ABUMUNES / AFP

VM 2022 Fodbold: De Bedste Kampe

VM 2022 Fodbold VM nærmer sig med hastige skridt. Vi kigger hurtigt på nogle spændende kampe, som er værd at sætte kryds ved i VM kalenderen.

Der vil være masser af drama i de indledende runder og her er vores oversigt over de fem bedste kampe at se og satse på.

Qatar – Ecuador

VM 2022 Fodbold

Åbningskampen er et must see til ethvert VM. Måske er det ikke den mest spændende når man kigger på holdkortet, men dette VM er specielt. Dels spilles det i vinterhalvåret, og derudover har der været meget fokus på Qatar og måden tingene er blev gjort.

Så det skal blive spændende først at se hvor meget pomp og pagt, der bliver udspillet på skærmen først, for derefter at følge, hvad Qatar egentligt kan. Ifølge fifas rangliste ligger de på en 50. plads, imens Ecuador indtager en lidt højere plads på 44. pladsen. Ikke den store forskel, men i en åbningskamp kan meget ske. Siden værtsnationen officielt begyndte at spille åbningskampen i 2006, så har der været fire kampe med tre sejre til værtsnationen, og en uafgjort.

Kampen spilles 20 Nov Kl.17.00

Spanien – Tyskland 

VM 2022 Fodbold
Credits:JAVIER SORIANO / AFP

Spanien 2.55

Tyskland 2.70

Uafgjort 3.30

Der er ingen vej udenom, at dette er det største opgør i gruppespillet på papiret. Disse to sværvægtere i gruppe E er begge VM-favoritter. Spanien på odds 9.50 og Tyskland 11.00 har henholdsvis det 5. og 6. bedste VM vinder odds.

Begge disse nationer har begge taget titelen for nyligt, hvor Spanien vandt turneringen tilbage i 2010 og Tyskland tog kronen i 2014. Der vil være masser af stjerner til stede, hvor spillere som Ferran Torres, Aymeric Laporte og Pedri for Spanien vil matche Thomas Muller, Timo Werner og Joshua Kimmich med hinanden.

Kampen spilles 27 Nov Kl.20.00

Gør dine popcorn klar!

Argentina – Mexico 

VM 2022 Fodbold
Credits:Orlando SIERRA / AFPArgentina 1.57

Mexico 6.50

Uafgjort 3.75

To latinamerikanske stormagter støder sammen i gruppe C i en meget spændende kamp.

Argentina ledes af legenden Lionel Messi og går ind i turneringen med det næstbedste odds 6.50. De vil være et must-watch hold i de tidlige faser af VM turneringen. Andre topnøglespillere er Lautaro Martinez, Rodrigo de Paul og Christian Romero.

Mexico er altid noget af en X-faktor ved VM. På trods af deres høje odds på 151.00, og selv om dette ikke er deres stærkeste trup, har de stadig nok talent til at skabe en overraskelse og vælte hierarkiet i gruppe C.

Kampen spilles 26 Nov KL 20.00

Frankrig – Danmark 

VM 2022 Fodbold
Credits:WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

Frankrig 1.90

Danmark 4.20

Uafgjort 3.30

De regerende mestre går på banen i gruppe D, hvor de er store favoritter til at vinde VM igen, med et fint odds 7.00. De har sammen med Argentina med odds 6.50 det næstbedste titelodds. Frankrig beholder en stor del af deres mesterhold, herunder den rutinerede målscorer Karim Benzema og det unge fænomen Kylian Mbappe.

Mens oddssætterne forventer, at “Les Bleus” vil cruise ind i knockoutrunden, vil de møde en gammel kending i Danmark, som altid er svære at spille mod. Danskerne kommer fra en semifinale ved EM i 2021 og har vist i Nations League at de sagtens kan spille op imod Frankrig, eftersom de vandt begge opgør. Det bliver en svær kamp for begge hold, og vi kan sagtens se at Danmark byder de franske verdensmester op til dans endnu en gang.

Kampen spilles 26 nov kl 17.00

Brasilien – Serbien 

VM 2022 Fodbold
Credits:ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Brasilien 1.45

Serbien 7.50

Uafgjort 4.20

Brasilien går ind til VM i 2022 som odds-favorit til at vinde det hele. Alle øjne vil være rettet mod denne elektriske trup i løbet af gruppespillet for at se, om de kan leve op til hypen. Den stjernespækkede trup omfatter kendte navne som Neymar, Casemiro og Thiago Silva.

Når det er sagt, vil Serbien være en spændende modstander i åbningsrunden, som vil sætte denne talentfulde gruppe på prøve lige fra start.

Kan spillere som Aleksander Mitrovic og Filip Kostic udfordre det brasilianske forsvar og sætte favoritterne tilbage på hælene?

Kampen spilles 24 nov kl 20.00