spilforslag MARIANA GREIF / POOL / AFP

FODBOLD VM 2022 TIPS Og SPILFORSLAG

Gruppe H er blev skudt igang med stil og fremragende kampe. Uruguay blev holdt nede på et målløst uafgjort resultat i deres åbningskamp, i en kamp, som de egentlig burde have vundet. Især i betragtning af, hvem deres næste modstandere er…

Portugal slog Ghana som forventet, men de var ude på overarbejde da Ghana spillede friskt til. Handlingen kom i anden halvleg, og hvis ikke Inaki Williams havde gledet da han smart gemte sig bag målmanden til allersidst, så kunne det have endt 3-3!

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Sydkorea vs Ghana

● Hvornår? Mandag den 28. november, kl. 14:00

● Hvor? Education City Stadium

● Seneste resultat: Ghana 4-0 Sydkorea, juni 2014

Sydkorea startede deres VM-kampagne glimrende. Mange forudså, at Uruguay ville cruise sig til en sejr i denne omgang, men deres asiatiske modstandere sørgede for at holde dem på afstand.

De viste en strålende modstandsdygtighed for at sikre, at Uruguay ikke havde nogen vej igennem. De tillod dem kun at få et enkelt skud på mål i de 90 minutter på trods af den store offensive muskelmasse i form af Darwin Nunez, Edinson Cavani og Luis Suarez.

På den offensive front havde Korea det dog svært på den anden side. Heung-Min Son startede kampen på trods af sin nylige skade, men han formåede ikke at gøre sig gældende. Han vil helt sikkert håbe at kunne ændre dette den 28. november, men han vil blive mødt af stærk modstand fra Ghana.

Ghana leverede en livlig præstation mod et exceptionelt portugisisk hold. På papiret burde Portugal vaske gulvet med et hold på Ghanas niveau, men virkeligheden kunne ikke have været mere anderledes.

Ghana var stærke på alle områder og var i stand til at stoppe Portugals fremrykning i en stor del af kampen. Hvis de kan præstere som de gjorde i den første time af deres åbningskamp, vil de ikke have problemer med at holde Korea væk. Dette fører os til vores spilforslag til 2. spillerunde i Gruppe H.

Spilforslag

● Ghana vinder: Odds 2.90

Portugal vs Uruguay

● Hvornår? Mandag 28. november, 20:00 GMT

● Hvor? Lusail Stadion

● Seneste resultat: Uruguay 2-1 Portugal, 2018 World Cup

Portugal og Uruguay. To giganter i international fodbold med stjernebesatte trupper. De to er favoritter til at kvalificere sig fra gruppen, og det er der en god grund til. Denne kamp har været en af de mest ventede kampe ved VM indtil videre.

Uruguay fik en dårlig start, da de ikke kunne bryde et sydkoreansk hold ned, der burde være blevet fejet væk. Der var intet, der holdt i angrebet, med undtagen af en spiller, Fede Valverde. Real Madrid-midtbanespilleren kæmpede benhårdt, vandt næsten hver eneste bold og var tæt på at give sit hold en 1-0-sejr i slutningen af kampen.

Han tog også fortjent prisen som kampens mand med hjem, men han vil forsøge at få mere i sin næste kamp. Han får til opgave at kontrollere midtbanen i denne kamp, hvilket ikke bliver nogen nem opgave, da Portugals midtbane er utrolig dygtig.

Valverde vil være oppe imod spillere som f.eks:

● Bruno Fernandes

● Bernardo Silva

● Otavio

● Joao Palhinha

● Ruben Neves

Alle disse spillere har fænomenale mængder af energi og kvalitet og midtbanekampen bliver meget hård i denne kamp.

Portugal vil være tilfredse med de tre point, som de fik på 1. spilledag, men Fernando Santos vil ikke være tilfreds med sit holds præstation. Det tog dem mere end en time at bryde dødvandet med et Cristiano Ronaldo-straffe, som bragte dem i front.

Det blev efterfulgt af mål af Rafael Leao og Joao Felix, som bragte dem foran med 3-1. Ghana lod sig ikke slå ud og fortsatte med at presse Portugal og blev næsten belønnet med et point. Men som tidligere nævnt kunne Inaki Williams ikke straffe en målmandsfejl.

Denne kamp bliver svær for begge hold og kan gå begge veje, men vi tror, at det bliver sydamerikanerne, der kommer til at stå øverst…

Spilforslag

Vi kan se denne kamp gå til Uruguay i en kamp, hvor forskellen bliver Fede Valverde.

● Uruguay vinder og begge hold scorer: 9.00