spilforslag ANDREJ ISAKOVIC / AFP

VM 2022 SPILFORSLAG & TIPS

Serbien v Schweiz

● Hvornår? Fredag den 2. december kl. 20.00

● Hvor? Stadion 974, Qatar

● Seneste resultat: Serbien 1-2 Schweiz, juni 2018 (VM)

Serbien og Schweiz har begge alt at spille for i denne finalekamp, en sejr til Schweiz ville betyde, at de automatisk kvalificerer sig. Dette ville være det ideelle resultat for dem, men de skal afværge alt fra Serbien, som stadig har en chance for at gå videre. For at dette kan ske, skal de have resultater, der for alvor går deres vej.

De har brug for, at Brasilien slår eller spiller uafgjort mod Cameroun, og så skal de slå Schweiz. Der er bestemt en chance, og den vil sandsynligvis være i deres egne hænder taget i betragtning af at Brasilien er videre.

Serbien har nogle fantastiske spillere i deres rækker, og de var tæt på at komme forbi Cameroun og dermed have gode forudsætninger for at kvalificere sig. De kom foran 3-1 takket være mål af Pavlovic, Milinkovic-Savic og Mitrovic. De burde have været i stand til at kontrollerer kampen ud fra denne position, men blev stoppet af Vincent Aboubakar og Bayern München-angriberen Eric Maxim Choupo-Moting. Der var positive ting at tage med sig på den offensive front, men det defensive område skal helt klart forbedres.

Schweiz var uheldige med at blive slået af Brasilien. De holdt dem på afstand i det meste af kampen men i den døende glød af den kampen viste den brasilianske kvalitet sig. Man United-midtbanespilleren Casemiro scorede et fantastisk mål til 1-0-sejren, og stadionet brød ud i udbrud.

Spilforslag

Denne kamp bliver meget intens, meget svær at spå om da begge hold har fantastiske spillere og store motivationer, men vi kan bare ikke komme forbi Serbien.

At have to fremragende angrebsmuligheder i Mitrovic og Vlahovic samt Milinkovic-Slavic på midtbanen gør dem overlegne i forhold til schweizerne.

● Kampresultat: Serbien

● Begge hold til at score? Ja

Odds: 5.50

Tjek disse odds og mere hos bet365

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig