spilforslag AFP

Spilforslag til Polen v Saudi Arabien

Dato og tid: 26/11/2022, 14.00

Spillested: Education City Stadium (Al Rayyan)

Alle øjne vil være rettet mod Education City Stadium for at se, om Saudi-Arabien kan følge op på deres fantastiske sejr over Argentina med endnu en sejr over Polen, som spillede uafgjort 0-0 i deres første gruppekamp mod Mexico. Det europæiske hold fik den perfekte chance for at snuppe alle tre point i tirsdagens kamp, men deres stjerneangriber Robert Lewandowski formåede ikke at omsætte et straffespark, da hans forsøg fra pletten blev reddet godt.

Polens manglende måltrussel er tydelig på trods af, at Lewandowski normalt er en af de mest pålidelige afsluttere i spillet. Polen har kun formået at score ét mål i deres sidste tre Nations League-kampe i år. Faktisk kun to scorede mål i deres seneste fem kampe, så Polen kan få det svært mod Saudi-Arabien.

Herve Renards mænd spillede med en risikabel høj defensiv linje mod Argentina, en taktik, der så ud til at give bagslag, da Messi og Co. gentagne gange kom ind bag Saudi-Arabien og scorede. Men offsideflaget kom jævnligt til deres redning, hvilket tyder på, at måneder af arbejde fra Renard og hans trænerstab med en ulastelig defensiv form på træningsgruppen i optakten til Qatar 2022 har været tid meget godt brugt.

Overraskelsesfaktoren er dog forsvundet fra Saudi-Arabiens system nu, hvor verden har set, hvad de kunne gøre mod Argentina. Udfordringen bliver at bakke det op med endnu et positivt resultat, hvilket ville give dem en fantastisk mulighed for at bestille en plads i VM’s ottendedelsfinaler.

Det er en overraskelse at se Polen blive tilbudt til så lav en pris i oddsene for VM gruppe C kampdag 2, hvor værdien ser ud til at ligge i, at Renards mænd bevarer deres momentum. De vil trods alt have den fordel, at de også vil blive bakket op af en stor og højlydt passioneret fanbase på stadion.

Manglen på mål på det polske hold betyder, at oddset på Saudi-Arabiens dobbeltchance skiller sig ud, mens Saudi-Arabien +1 på handicapmarkederne hos bet365 er et andet alternativ til en pris på 2.10. Til 1.80 hos bet365 virker under 2,5 mål også som et godt alternativ at se på at bakke op om denne kamp.

Salem Al-Dawsari scorede den fremragende sejrsmålscifre for at nedlægge Argentina i tirsdags, og han er meget fristende til 7.00 på markedet for at score igen hos bet365 og skrive endnu et glorværdigt kapitel i historien her.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –