VM finale spilforslag

Argentina v Frankrig

VM finale Spilforslag: Argentina – Frankrig

● Hvornår? Søndag, 18. december, 16:00

● Hvor? Lusail Stadium, Qatar

● Seneste resultat: Frankrig 4-3 Argentina, (VM ottendedelsfinale, 2018)

Er det virkelig allerede en måned siden? VM nærmer sig sin afslutning efter en storslået turnering indtil videre. Underdog-historier, hjertesorger og noget fantastisk fodbold. Der har været masser af kontroverser omkring denne turnering, men hvis man lægger dem til side og udelukkende fokuserer på den fodboldmæssige side, har dette været et strålende VM.

Med en vigtig kamp tilbage er der to hold tilbage i VM finalen, Argentina og Frankrig. Begge hold har en utrolig historik i international fodbold og har fostret nogle legendariske VM-spillere. Zidane i 1998 for Frankrig var utrolig og hjalp dem til deres første VM-triumf. Diego Maradona, der af mange betragtes som Argentinas gud efter hans indflydelse på deres fodboldkultur. Men hvem kigger disse lande på nu?

Kylian Mbappé vs Lionel Messi

Kylian Mbappé og Lionel Messi er to af de bedste spillere i verden. Mbappé har verden for sine fødder, som vi allerede ved og han var stærkt medvirkende til Frankrigs VM-sejr i 2018, og han har været en vigtig del af PSG’s superhold. Hans holdkammerat i klubben, Lionel Messi, har allerede en GOAT-status i fodbold, men en VM-vindermedalje føjet til hans samling, ville cementere det endnu mere.

Dette er hovedhistorien i denne VM-finale, historien om de to holdkammerater, den ene ung, den anden gammel, som begge er fodboldens plakatdrenge for deres egne generationer. Det ser ud til, at dette kan blive Lionel Messis sidste internationale dans. Som 35-årig har han ikke så meget at give som sit yngre jeg, og hvilken bedre måde at sige farvel på end med et VM-trofæ i hænderne?

Kylian Mbappe kender allerede følelsen af at vinde VM, tilbage i 2018 havde Frankrig en utrolig turnering, som inkluderede en del Mbappe-magi. Hans bedste kamp i den udgave kom mod hans næste modstander, Argentina. Siden da har han tilføjet mere til sit spil og vil være i stand til at skabe endnu flere problemer, end han gjorde sidste gang. En VM-sejr ville give Mbappe gode forudsætninger for at vinde Balon D’or i 2023, hvilket er en stor ambition for enhver spiller.

Begge hold har stået over for nogle hårde prøver for at nå til deres VM finale. Argentina har scoret mindst to mål i hver kamp indtil videre, og hvis de kan blive ved med det, har de en reel chance for at gå videre. Problemet er, at Frankrigs forsvar har været enestående, idet de kun har lukket tre mål ind indtil videre og aldrig mere end ét i en kamp. Argentina bliver nødt til at bringe deres A-game for at komme forbi dem.

Odds på VM-finalen: Analyse

Det er meget svært at spille på en finale, især på en VM-finale. Der er flere ting, der spiller ind, end blot spillernes evner. Det er en kæmpe begivenhed, og langt de fleste har aldrig spillet i en kamp med så meget på spil. Det er en mental test såvel som en test af evnerne, og det samme gælder for ens spilforslag.

Vi kan se, at det bliver en kamp med mange mål. Den sidste VM-finale blev 4-2 (Frankrig scorede fire gange), og sidste gang disse to hold spillede mod hinanden blev det 4-3. Det er de kampe, hvor alt står på spil, og i international fodbold ser vi flere vanvittige scoringer end i klubfodbold. Hvilket fører til vores første valg:

● Over 2,5 mål: 2,50

Vores næste VM spilforslag spiller også på volatiliteten i denne slags kampe:

● Bet Builder- Begge hold scorer + Over 6 hjørnespark: 2.60

VM finale Spilforslag

Frankrig har i gennemsnit haft over 7,5 hjørnespark alene i knockoutkampe indtil videre.

VM finale Spilforslag

Til sidst har vi et spilforslag for, hvordan vi tror, at denne kamp vil gå…

Det er utroligt svært at afgøre, men vi kan se Argentina gå sejrrigt ud af denne VM finale i en hårdt kæmpet sejr. Vi tror ikke, at 90 minutter vil være nok til at skille dem ad, og der skal straffespark til at krone sydamerikanerne som verdensmestre. Her er vores bud på en drømme finale med et drømmeodds.

Bet365 Bet Builder

VM finale Spilforslag

Hvordan tror du, at VM-finalen vil ende? Vi er kede af at se denne turnering komme til en afslutning, men mere end spændte på at se, hvordan finalen kommer til at foregå! Tak fordi du var med os under dette fantastiske VM

Hvornår spilles Argentina – Frankrig?

Argentina – Frankrig spilles søndag den 18. december 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Argentina – Frankrig?

Argentina – Frankrig spilles på Lusail Iconic Stadium i Lusail i Qatar.

🔎Hvor kan jeg se Argentina – Frankrig?

Du kan se Argentina – Frankrig direkte på DR1 eller TV 2 og på TV 2 Play eller DRTV søndag den 18. december klokken 16.00. 

🔎Hvor kan jeg få de bedste odds til Argentina – Frankrig?

Bet365 og Unibet har nogle af de bedste odds

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig