VM Spilforslag

Belgien – Canada

Vores VM Spilforslag til Belgien-Canada byder på et stor odds, og det skal bliver enormt spændende at se om Belgien kan klare presset, som ligger på dem i denne kamp. Belgien har tilsyneladende passeret deres højdepunkt, de havde en gylden generation af talent, men er faldet lidt af. Det betyder ikke, at de ikke stadig har en fantastisk trup, for det har de bestemt.

De har en af verdens bedste spillere i Kevin de Bruyne på midtbanen. Han har som sædvanlig været fremragende for Manchester City og vil fortsætte denne form til VM. Han har en fantastisk forbindelse med Romelu Lukaku, som vil føre an og være den vigtigste kilde til mål for De Røde Djævle.

De har også brødrene Thorgan og Eden Hazard, som vil sørge for flairaspektet på dette hold. Eden er faldet massivt siden sidste VM og er faldet bagud i hakkeordenen i Real Madrid, men han er stadig i stand til at levere et show.

En af brødrene vil få til opgave at være modspiller til en af Canadas største spillere, Alphonso Davies. Venstrebacken har været en af årsagerne til, at Canada har været i stand til at kvalificere sig til deres andet VM i historien. Han har fart, en fremragende crossingsevne og er fantastisk defensivt.

Han vil forsøge at give afleveringer til LOSC Lille-angriberen Jonathan David, som er en anden canadier med klasse, der er i stand til at ændre en kamp.

VM Spilforslag

Denne kamp bliver ikke let for nogen af holdene, men den ene hold har simpelthen mere kvalitet end den anden, og det er Belgien. De vil være for meget for Canada og vil løbe af med sejren. Vores VM spilforslag bliver at Begge Hold laver mål, men Belgien vinder. Har du brug for en ny bonus, så se denne guide over de bedste fodbold betting odds.

Husk at du kan se Mange VM Kampe hos DR1.