VM Spilforslag FACUNDO ARRIZABALAGA / POOL / AFP

England v Senegal VM Spilforslag

Kommer England Videre Til Kvartfinalerne?

● Hvornår? Søndag den 4. december kl. 20.00

● Hvor? Al Bayt Stadium, Qatar

England og Senegal mødes for første gang nogensinde i VM regi. I en ottendedelsfinale ved VM, ikke mindst!

De to hold har haft en fremragende start på deres VM turnering, idet de begge har kvalificeret sig til ottendedelsfinalerne med to sejre ud af tre. De går ind til denne ottendedelsfinale med én ting i tankerne, nemlig at slå den anden og gå videre til kvartfinalerne. Vi har fundet to spændende spilforslag, som man kan vælge imellem.

“Its Coming Home”

England har haft en ret succesfuld periode på det seneste i de store turneringer. De har endnu ikke vundet noget siden 1966, men de har været meget tæt på.

Ved det seneste VM nåede de for første gang siden 1990 frem til semifinalen, men blev snævert besejret af Kroatien efter forlænget spilletid. Den næste turnering var EM, og denne gang tog England et skridt videre.

Med nogle fantastiske præstationer undervejs lykkedes det Southgates mandskab at nå finalen! Endnu engang skulle det ikke blive til noget for England, da de blev besejret på straffespark.

Dette bringer os til VM 2022. Hvis England kan fortsætte trenden med at gøre det lidt bedre for hver turnering, så er de klar til at tage VM med hjem igen.

Det næste hold, der står i vejen for dem, er Senegal, som de aldrig har spillet mod i en konkurrencekamp, så der er ingen historie mellem dem. Det bliver dog en svær kamp, for Senegal har været imponerende i denne turnering.

Vores Spilforslag

Oddset på England v Senegal har England som favoritter til at vinde. Vi tror, at de kan have ret, vores England-baserede spilforslag er:

● Kampresultat:: England

● Begge hold til at score? Ja

VM Spilforslag

Kan Senegal Vinde i Manes Fravær?

Langt den største historie fra Senegal-lejren i vinter var nyheden om, at Bayern München-angriberen Sadio Mane ikke ville rejse med på grund af en skade.

Dette var et stort slag for senegaleserne, da han er deres klart bedste spiller og var en afgørende faktor for, at de vandt AFCON tidligere på året.

I hans fravær har Watford-manden Ismailia Sarr været deres vigtigste mand fremadrettet, og han har været intet mindre end genial. Det samme har resten af holdet. Senegal har en utrolig holdånd og et generelt ønske om at vinde.

De har også Chelsea-duoen Kalidou Koulibaly og Edouard Mendy i bagkæden, som holder tingene tæt. De to var begge medvirkende til AFCON-triumfen og er fremragende for Chelsea i Premier League.

Premier League-faktoren er meget vigtig, da størstedelen af den engelske trup spiller i den liga. Så Mendy og Koulibaly vil have masser af viden om spillerne, hvilket kan vise sig at være værdifuldt.

Senegal har en massiv motivation for at komme videre, eftersom det er første gang de er nået til knockoutfasen siden manager Aliou Cisse var spiller!

Vores Spilforslag

Vi tror, at Senegal har en reel chance for at besejre England, de ville ikke være det første hold, der ville overraske dem. England har for vane at skuffe og det kan sagtens ske her og til odds 17.00, så er det bestemt værd at lægge en lille mønt.

● Kampresultat: Senegal

● Begge hold til at score? Ja

VM Spilforslag

Vi er meget spændte på dette opgør. Knockout-fodbold er officielt her ved VM i 2022!

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig