VM spilforslag JOHN THYS / AFP

Holland v USA VM Spilforslag

Kan USA Udfordre Et Stærkt Hollandsk Hold?

● Hvornår? Lørdag den 3. december kl. 16.00

● Hvor? Khalifa International Stadium

● Seneste resultat: Holland 3-4 USA, juni 2015 (Internationale venskabskampe)

VM’s knockout-faser er officielt her! Det er på tide at lægge grupperne bag os og gå videre til knockoutrunderne, hvor vinderen tager det hele og vi har et par VM Spilforslag.

I den første knockoutkamp ved VM 2022 møder vinderne af gruppe A, Holland, gruppevinderne af gruppe B, USA. Begge hold har haft en meget fornuftig start på deres VM-kampagner. Holland er ubesejret med sejre mod Qatar og Senegal, hvilket var nok til at sikre dem førstepladsen.

USA havde England, Wales og Iran at spille mod. Tre svære kampe i hver deres egen ret. De er fortsat ubesejrede efter uafgjort mod de engelske hold og sejr over Iran men Holland bliver en stor test for dem.

Holland Kører Videre med Gakpo-Toget

Holland har været fantastisk indtil videre i dette VM, hvilket i høj grad skyldes angriberen Cody Gakpo. Gakpo har haft en fantastisk sæson for PSV Eindhoven og er blevet kåret som månedens spiller i Eredivisie allerede to gange i denne sæson!

Sidste sommer tiltrak han sig interesse fra Premier League, hvor Manchester United var de førende kandidater til at skrive under med ham. De valgte i stedet Antony, men vi er sikre på, at vi ikke har set enden på denne saga.

Holland spiller et boldbesiddelsesbaseret fodbold, hvor de varmer bolden og venter på huller, så de kan fodrer deres stærke angrebstalenter med sukkerbolde. Frenkie de Jong er nøglen i dette system, hans evne til at holde på bolden og bryde forsvarslinjerne med en aflevering eller dribletur gør ham ekstremt værdifuld.

Han vil spille en nøglerolle i denne kamp.

Vores Spilforslag

Oddset på Holland mod USA har det europæiske hold som favoritter. Vi kan også godt se det gå denne vej. Her er vores hollandske baserede VM Spilforslag:

● Matchresultat: Holland

● Begge hold til at score? Nej

VM spilforslag

Pulisic Kan Gøre Forskellen

Christian Pulisic fra Chelsea har været hjertet og sjælen i USA’s VM indtil videre. Lad os give dig en oversigt over hans engagement indtil videre.

På kampdag 1 assisterede han til USA’s eneste mål i kampen med en præcis gennemgående bold til Timothy Weah. I kamp to modtog han prisen som kampens mand mod et meget stærkt England-mandskab, han var den eneste reelle trussel, de havde. Endelig scorede han i kamp 3 det afgørende mål, der sendte dem i knockoutfasen.

Ret imponerende, for at sige det mildt. Fløjen håber at kunne fortsætte denne gode form i ottendedelsfinalen og endnu en gang være en vigtig faktor i kampen. Holland vil sandsynligvis dominere boldbesiddelsen, og det vil være så vigtigt at have en spiller som Pulisic, der kan presse, lave løb og komme til forsvarsspillere, i en kamp, hvor de vil have lidt boldbesiddelse.

Den høje intensitet hos Weston McKennie og Tyler Adams vil også være vigtig for USA. De bliver nødt til at presse meget klogt for at lukke de Jong ned. Det er dog muligt…

Vores Spilforslag

Oddset på Holland vs USA har Holland som favoritter, men hvis du tror på en sejr til USA, har du nogle fantastiske odds at vælge imellem for et godt VM Spilforslag.

● Kampresultat: USA

● Begge hold til at score? Ja

VM spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig