spilforslag FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

ARGENTINA v AUSTRALIEN VM SPILFORSLAG

Kan Messi Hævne Danmark?

Dato og tid: Lørdag den 3.dec kl. 20.00

Spillested: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)

Lionel Messi holder stadig Argentina i live i sit forsøg på at vinde VM for første gang i sin karriere, efter at Argentina har rettet op på det chokerende nederlag i den første gruppekamp mod Saudi-Arabien med et par sejre over Polen og Mexico. Vi har kigget efter gode VM spilforslag til den spændende kamp.

Ved at slå både Mexico og Polen med samme 2-0-målscore sikrede Lionel Scalonis mænd sig en plads i ottendedelsfinalerne, hvor de er store favoritter til at slå Australien ud. Socceroos er i knockoutrunderne for første gang siden 2006, hvor de tabte til Italien takket være et sent straffespark.

Australiens store Tim Cahill forudsagde faktisk, inden Qatar 2022 blev skudt i gang, at hans hold ville møde Argentina i ottendedelsfinalerne. Kun få troede på ham dengang, men Cahills forudsigelse er gået i opfyldelse.

Graham Arnolds mandskab viste mod, selv om de blev udkonkurreret af Frankrig i deres åbningskamp, og de kom sig og slog både Tunesien og Danmark med samme 1-0-målscore for at gå videre til ottendedelsfinalerne.

Mange eksperter mente, at manglen på stjernenavne på det australske hold ville tælle imod dem i Qatar, men Arnold har sammensat en trup fyldt med hjerte og lyst og har rådet dem til at holde sig fra de sociale medier.

Nogle i den australske lejr har dog klaget over den manglende forberedelsestid til kampen mod Argentina på baggrund af et overfyldt gruppespilsprogram. Argentina har haft endnu mindre tid til at forberede sig til denne kamp, men måske kan Australiens titaniske indsats for at nå ottendedelsfinalerne betyde, at de ender med at løbe tør for energi på Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Midtbanespilleren Harry Souttar har været i fremragende form for Socceroos, men det højere klassetrin vil sætte Stoke City-forsvareren og hans holdkammerater på prøve, da Messi ser ud til at være i i højt spille humør.

Superstjernen fra Paris Saint-Germain åbnede målscoringen i begge Argentinas to første gruppekampe og havde en gylden chance for at gøre det til tre i træk, da han fik tildelt et kontroversielt straffespark mod Polen. Messi så dog sit forsøg fra 12 meter blive reddet, hvilket var et tilbageslag i hans forsøg på at vinde den gyldne støvle.

Uanset det vil Messi stadig være af stor interesse igen på spillerpropsmarkederne for Argentina vs. Australien VM-væddemål odds. Han er kun 1.66 hos bet365 til at score når som helst, og samme bookmaker tilbyder en mere fristende pris på 3.10 for, at Messi igen scorer kampens åbningsmål.

Vores VM Spilforslag

Julian Alvaraz er ved at vokse ind i turneringen og scorede et flot afgørende mål i sejren over Polen. Scaloni vil sandsynligvis vælge Manchester City manden i en central angrebsrolle igen. Med en forsyningslinje bestående af Messi og den geniale Angel di Maria er Alvarez’ odds 2.37 for en målscorer til enhver tid bestemt attraktivt.

Da Argentina er så stærke favoritter i VM ottendedelsfinalerne – de er vurderet til odds 1.20 til at vinde kampen i 90 minutter af bet365 – er det nødvendigt at kigge andre steder efter værdi. Begge hold går ind i knockoutrunderne efter at have gjort rent bord i træk, så selv om der ikke skal være tvivl om Argentinas offensive klasse, så kan vi godt risikerer 90 min Australsk bus parkering i målet.

Under 2,5 mål til 2.10 hos bet365 ser ud til at være god værdi. 1.61 hos bet365 for, at Argentina vinder til nul, ligner et ok VM spilforslag men lad os prøve noget andet.

VM spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig